POZNATA VODITELJKA SE SKINULA NA JAHTI: BOMBA u petoj deceniji, a tek da joj vidite muža (FOTO)

Autor:

Zabava

20.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adriana Čortan uživa u luksuzu sa svojim suprugom, sa kojim često putuje na egzotične destinacije.

POZNATA VODITELJKA SE SKINULA NA JAHTI: BOMBA u petoj deceniji, a tek da joj vidite muža (FOTO)

Foto: printskrin instagram

Nekadašnje Pinkovo TV lice, Adriana Čortan (43), najveću popularnost stekla je dok je bila u vezi sa proslavljenim pevačem Željkom Joksimovićem, a nekadašnja manekenka i danas u svojoj petoj deceniji pleni izgledom.

Naime, poznata voditeljka i manekenka u međuvremenu se skrasila pored biznismena Nemanje Simića, koji joj omogućava luksuzan život, pa i ovog leta uživaju u vožnji jahtom. 

Adriana je sa svojim izabranikom pozirala u kupaćem kostimu i pokazala izvajanu figuru.

Na sebi je imala seksi crni bikini koji je istakao njeno zgodno telo, dok je Nemanja pored nje pozirao bez majice.

 

 

Podsetimo, Adriana Čortan udala se za zgodnog biznismena Nemanju Simića 2018. godine, a venčanje su obavili u Crkvi Svetog Marka u Beogradu.

O njihovoj raskošnoj svadbi dugo se prepričavalo, a voditeljka tada nije skrivala sreću što je pronašla čoveka svog života. Ona je na svoje prezime dodala i suprugovo.

Inače, Nemanja je Adrianu zaprosio u martu iste godine kada su se i venčali. To se dogodilo na Džibonijevom koncertu na Kopaoniku.

Adrianin poslednji poslovni angažman je na televiziji "Studio B", a na društvenim mrežama pokazuje koliko je vredna, te da putuje i uživa sa suprugom, ali i dane provodi u prirodi.

Voditljeka se pre nekoliko godina provodila sa manekenkom Naomi Kembel i kreatorkom Viktorijom Bekam u Dohi, gde je bila sa vlasnicom kompanije "Mis Ju" Vesnom de Vinčom.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading