TUGA NA NOVOM GROBLJU! Bebi Dol sahranjuje majku!

Autor:

Zabava

21.06.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među prvima na ispraćaj stigao je pevačicin prijatelj!

TUGA NA NOVOM GROBLJU! Bebi Dol sahranjuje majku!

Foto: printscreen/RTS

Danas će na Novom groblju u Beogradu biti održan ispraćaj za kremaciju Magdalene Megi Šarić, majke popularne jugoslovenske pop ikone Dragane Todorović, poznatije kao Bebi Dol. Među prvima na večni ispraćaj pevačicine majke stigao je Zoran Ćumura, prijatelj Bebi Dol, noseći u ruci dve bele ruže, prenosi "Kurir".

Bebi Dol je bila uz majku do poslednjeg trenutka, trudeći se da joj olakša poslednje momente. Pevačica je poslednjih nekoliko godina posvetila svoj život brizi o članovima porodice, od bake do tetke, a sada i majke. Njen najbolji prijatelj je istakao da se Bebi trudila da majci ulepša i olakša poslednje trenutke, na račun svojih poslovnih i privatnih obaveza.

Republika

Foto: printscreen/RTS

Bebi Dol

- Bebi je poslednjih nekoliko godina sebe stavila po strani da bi brinula o članovima svoje porodice. Najpre je tu bila baka, potom tetka, da bi na kraju sada ostala i bez majke. Ona svesrdno trudila da joj ulepša i olakša poslednje trenutke, što je značilo da je morala da zapostavi svoje poslovne i privatne obaveze - rekao je za gorepomenuti medij nedavno Bebin najbolji drug.

Bebi Dol je javno isticala važnost porodice i njihovo mesto u njenom životu. U jednom od retkih javnih istupa o majci, Bebi je naglasila da će biti uz porodicu u najtežim trenucima. 

- Moja porodica je godinama koje su za razmišljanje. Tako da sam ja ipak odlučila da budem uz njih i spremam se na sve one najteže stvari u životu. Ja sam jedinica, dugo sam bila zaštićena od svih tih nekih praktičnih stvari, jer smo i otac i ja umetnici, kreativci, a sada je došlo vreme da, kada je najvažnije, budem tu. To je moj prioritet, porodica - istakla je pevačica ranije u emisiji "Premijera vikedn specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading