MC STOJAN NAKON RASKIDA PROLIO GORKE SUZE: Objavljen privatni snimak repera koji je sve ŠOKIRAO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.06.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MC Stojan ponovo uhvaćen u šok izdanju!

MC STOJAN NAKON RASKIDA PROLIO GORKE SUZE: Objavljen privatni snimak repera koji je sve ŠOKIRAO! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MC Stojan

Reper MC Stojan nedavno je na svom Tiktok profilu podelio snimak koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Na snimku je pokazao svoje emotivno iskustvo i otkrio zbog čega je završio u suzama.

Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, nedavno je okončao svoju vezu sa Zoranom Mićanović, koja je čak 22 godine mlađa od njega. Razlog raskida leži u reperovom snimku koji je objavio sa Kipra. Naime, MC Stojan se provodio u društvu zgodnih devojaka, što je pevačici zasmetalo, te je ona putem svog Instagram profila kratko poručila da više nisu zajedno.

 

 


Otkako su raskinuli, MC Stojan je bio veoma aktivan na društvenim mrežama, gde deli trenutke iz svog privatnog života, ali povremeno i "pecka" svoju bivšu devojku. Nedavno je podelio snimak iz salona i pokazao da se podvrgao tretmanu čupanja dlaka iz nosa i ušiju, što nije nimalo prijatno. Snimak je pokazao i emotivnu stranu repera, jer se u jednom trenutku rasplakao, komentarišući da ga bol jako pogodio, ali je istovremeno našalio na svoj račun.

Uz snimak, MC Stojan je napisao: "Boli, mamu mu! Isplači se Stojke, biće ti lakše." Ovim je pokazao da pored emotivnih trenutaka, poseduje i izražen smisao za humor, te je na svoj karakterističan način obradio situaciju koja ga je dovela do suza.

Ovaj iskreni prikaz emotivnih trenutaka i humoristički pristup situaciji pokazuje da MC Stojan otvoreno deli svoje emocije sa svojom publikom na društvenim mrežama.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading