PRVE SLIKE NAŠE GLUMICE NAKON STRAVIČNE NESREĆE: Dramatična scena iz porodičnog doma, jedva se kreće na ŠTAKAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile se prve fotke naše glumice na štakama!

PRVE SLIKE NAŠE GLUMICE NAKON STRAVIČNE NESREĆE: Dramatična scena iz porodičnog doma, jedva se kreće na ŠTAKAMA! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Glumica Iva Ilinčić nedavno je postala tema interesovanja javnosti nakon što je doživela povredu tokom izvođenja predstave u Beogradskom dramskom pozorištu. Iva je pokazala izuzetnu snagu i posvećenost umetnosti, budući da je uprkos teškoj povredi nastavila da igra puna dva sata, trpeći bolove kako bi završila predstavu.

Nakon peha na sceni, Iva se našla u situaciji da mora da se kreće na štakama zbog polomljene noge. Iako je odmah osetila da je kost polomljena, glumica je rešila da ne prekine predstavu već da istraje do kraja, pokazujući neverovatnu odlučnost i profesionalizam.


Iva je izjavila da se oporavlja polako i da redovno odlazi na fizikalne terapije. Ova situacija nije uticala samo na njen fizički, već i na mentalni i emocionalni oporavak. Ipak, Iva pokazuje izuzetnu snagu volje i optimizam, koji će joj sigurno pomoći da se vrati na scenu u punom sjaju.

Kao član Beogradskog dramskog pozorišta od 2022. godine, Iva je svesna izazova sa kojima se suočavaju mladi glumci prilikom ostvarivanja uloge u nekom ansamblu. Publika je imala priliku da je vidi u zapaženim ulogama u predstavama poput "(Pra)faust", "Svet zaslužuje kraj sveta" i "Kišne kapi na vrelom kamenju". Takođe, televizijska publika je upamtila Ivu po ulogama u serijama "Jutro će promeniti sve" i "Žigosani u reketu", kao i po ulozi u filmu "Toma".

 

 


Iva Ilinčić je primer istinske posvećenosti umetnosti i izuzetne snage volje, koja je svojim delovanjem inspirisala mnoge. Njena posvećenost pozorištu i glumi, kao i hrabrost koju je pokazala tokom povrede, zaslužuju svaku pohvalu i poštovanje. Sigurni smo da će se Iva uskoro vratiti na scenu, gde će nastaviti da očarava publiku svojim izuzetnim talentom i predanošću umetnosti.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading