NAŠU PEVAČICU SUPRUG GURNUO U MORE: Šok! Nije znala šta ju je snašlo! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.06.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Mikić proslavila rođendan na zanimljiv način!

NAŠU PEVAČICU SUPRUG GURNUO U MORE: Šok! Nije znala šta ju je snašlo! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/wwwmarijamikiccom

Pevačica Marija Mikić proslavila je svoj rođendan na prelepom grčkom ostrvu Mikonos, gde uživa na odmoru sa suprugom Jovanom. Danas je na društvenim mrežama podelila snimak iznenađenja koje joj je priredio suprug, koji je uključivao tortu i šampanjac. Međutim, ono što je iznenadilo i nasmejalo sve pratioce jeste trenutak kada je Jovan, kao šalu na koju su navikli, gurnuo Mariju sa broda u more, odmah nakon što je oduvala svećice na torti.

Marija se našalila sa pratiocima, poručujući: "Ljudi, napunila sam 32, ušla u 33, znači imam 34 što bi rekla moja baka. Hvala vam svima na lepim željama, hvala ti Bože na svemu. Srećan mi rođendan." U komentarima ispod objave, Marija je dobila brojne čestitke, a prva je stigla od njenog supruga Jovana, koji joj je poručio: "Srećan ti rođendan, a meni život."

Život na Mikonosu

Mikonos je poznat po prelepim plažama, kristalno čistom moru i živopisnim ulicama. Ovo ostrvo u Egejskom moru privlači turiste iz celog sveta zbog svoje bogate istorije, ali i moderne zabave. Poznato je po noćnom životu, luksuznim vilama i restoranima sa pogledom na more. Očigledno je da je ovo bilo savršeno mesto za Marijin rođendanski odmor.

Marija i Jovan su poznati po svojim šalama i prisnom odnosu koji neretko dele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Njihova otvorenost i iskrenost su ih učinile omiljenim parom među fanovima, a njihove objave često izmame osmehe i simpatije javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cilka

22.06.2024 22:13

Odvratno