SKANDALOZNA ISTINA O SLOBI, PRIJOVIĆKI I VOJAŽU: Menadžer razvezao jezik, OŠURIO po estradnjacima "Radanović je loše prošao, jednom sam se..." (GALERIJA)

Autor:

Zabava

22.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati menadžer raskrinkao estradu!

SKANDALOZNA ISTINA O SLOBI, PRIJOVIĆKI I VOJAŽU: Menadžer razvezao jezik, OŠURIO po estradnjacima "Radanović je loše prošao, jednom sam se..." (GALERIJA)

Foto: ST/D. Kadić, N. Pančić, Pixabay.com

Pevači i pevačice

Menadžer jednog od klubova u Srbiji nedavno je privukao pažnju javnosti otkrivajući dosad nepoznate detalje o poznatim domaćim estradnim ličnostima. Kroz interakciju sa pratiocima na Instagramu, postavio je pitanje o tome koga bi oni voleli da vide na sceni u narednom periodu, što je rezultiralo desetinama predloga i zanimljivim odgovorima menadžera.

Jedan od korisnika je predložio Radišu Trajkovića Đanija, Aleksandru Prijović i Teu Tairović, na šta je menadžer istakao da su "preskupi". Ova izjava izazvala je pažnju jer je otkrila da angažovanje određenih estradnih zvezda može biti finansijski izazovno za pojedine klubove.

U nastavku, menadžer je dao svoje mišljenje o pojedinim izvođačima, naznačivši da je Sloba Radanović "loše prošao". Takođe je izneo stav da Igor Panić Nući i Mihajlo Veruović Vojaž "otaljavaju posao", što je izazvalo različite reakcije u javnosti.


Zahtev da grupa "Crni Cerak" nastupa u klubu naišao je na šaljiv odgovor menadžera, koji je izjavio da ne može da se nervira oko njihovog eventualnog nastupa. Takođe, iznenađenje je izazvao njegov komentar o Saši Kovačeviću, tvrdeći da "nikog ne zanima", kao i kratki odgovor "ne" na pomen imena Aleksandre Mladenović.

Ovim neobičnim interakcijama menadžer je uspeo da zabavi mnoge, dok je istovremeno otkrio neke zanimljive stavove o domaćim estradnim ličnostima. Javnost je sa nestrpljenjem pratila ovu "raspravu" na društvenim mrežama, a očigledno je da su estradne tajne i dalje predmet interesovanja mnogih.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

22.06.2024 21:51

Sloba je napunio klub imaju snimci na profilu kluba na tik toku, ocito ga zamjenili sa drugim Slobom