NIKOLINA PIŠEK MENJA PROFESIJU?! Objavila ŠOK KADROVE iz privatnog života, a onda se obratila svima javno!

Autor:

Zabava

22.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek pokazala kako upravlja avionom!

NIKOLINA PIŠEK MENJA PROFESIJU?! Objavila ŠOK KADROVE iz privatnog života, a onda se obratila svima javno!

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Poznata voditeljka i TV lice Nikolina Pišek nedavno je pokazala svoj avanturistički duh objavivši fotografiju iz helikoptera na svom Instagram profilu. Na ovoj neobičnoj fotografiji, Nikolina je zabeležila trenutak upravljanja helikopterom, ističući da je sve moguće kada vozi ekipa iz Travnog, tačnije, nas troje.

Ova hrabra avantura sigurno je izazvala pažnju mnogih obožavalaca, a Nikolina je još jednom pokazala da je spremna da istražuje i doživljava nove i uzbudljive avanture.

 


Nikolina Pišek, poznata po svom smelom duhu i ljubavi prema avanturama, ovoga puta je odlučila da svojim pratiocima na društvenim mrežama pokaže svoje umeće upravljanja helikopterom. Ova neobična fotografija sigurno je izazvala divljenje i znatiželju kod mnogih, dok je Nikolina još jednom potvrdila svoj status hrabre avanturistkinje.

Nikolina Pišek nije krila oduševljenje svojim doživljajem iznad Travnog, ističući da je sve moguće kada vozi ekipa iz ovog pitoresknog mesta. Travan se nalazi na području opštine Dugopolje, a poznat je po svojoj predivnoj prirodi i mogućnostima za različite avanturističke aktivnosti, poput vožnje helikopterom.

Ova avantura definitivno je ostavila trag u Nikolininom avanturističkom putovanju, a njena hrabrost i želja za istraživanjem nisu prošli neprimećeno među njenim pratiocima na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading