JOVANA JEREMIĆ BRIZNULA U PLAČ: Slomila se uživo u programu zbog BIVŠEG SUPRUGA, a ova NEPRAVDA je i dalje boli!

Autor:

Zabava

23.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka otvorila dušu pred kamerama televizije Pink!

JOVANA JEREMIĆ BRIZNULA U PLAČ: Slomila se uživo u programu zbog BIVŠEG SUPRUGA, a ova NEPRAVDA je i dalje boli!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

Popularna voditeljka Jovana Jeremić je nakon jutarnjeg programa u svojoj vili "Jovana" ugostila ekipu emisije "Premijera - Vikend specijal", gde je otvorila dušu o svom trnovitom putu ka uspehu, prvom braku, ali i nepravdi koju je doživela u školi.

- Put je bio težak, a sada uživam u svojoj mladosti i luksuzu. Borila sam se kao lavica da bih živela ovako, a ovo je stečeno velikim radom, i čistim radom - rekla je Jovana, pa dodala:

- Moja borba kreće od mojih pet godina, kada sam se sa bratom zatvorila u vitrinu za piće, i tada me je Bog sačuvao jer smo disali na slivnik. Znala sam da me u životu čeka velika borba, a znala sam da meni nema života do tridesete jer do tada morala da se borim kako bi stekla ono što želim - dodala je Jeremićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić u vili "Jovana"

Kako kaže, popularnost je stekla kad je krenula da vodi rijaliti-program, iako to nije želela.

- Tada sam postala popularna i shvatia sam da mogu sve. 2021. godine se moj život menja, razvela sam se i srela se sa Željkom Mitrovićem sudbinski, i on mi je dao vetar u leđa za ono što sam htela da radim, dao mi je šansu na Pinku i to sam iskoristila - rekla je Jovana, pa je dodala:

- Moj prvi muž je ponosan na mene, i meni je to jako drago. On je moj prvi muž i uvek je bio uz mene, i kada nismo imali i kada smo imali. Krivo mi je što moja pokojna svekrva ne može da vidi sada mene i Leu. Moj brak je bio savršen, ali ja sam htela više, i bolje da sam prekinula na vreme - dodala je Jovana sa suzama u očima.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana završila u suzama

Progovorila je i o nepravdama koje je doživela u životu.

- To je definivitno đak generacije, to je jedna velika nepravda, a ja to i dalje sanjam - dodala je Jovana, pa je otkrila šta bi rekla sada maloj Jovani da može:

- Rekla bih joj da ne brine i da se ne sekira za školu. Ja sam se stalno sekirala da li ću imati dovoljno novca, a ja i dalje imam strah da li ću imati dvoljno novca da je školujem svoje dete, a ja sam se mnogo sekirala za tu egzistenciju - rekla je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading