BALKAN MU SE PODSMEVA, A SVETSKE FACE GA VOLE! Selin Dion na koncertu regionalne zvezde! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Stjepan Hauser visoko cenjen u svetskim muzičkim krugovima, nedavno je postao meta podsmeha na Balkanu zbog video snimka na kom svira na ulici.

BALKAN MU SE PODSMEVA, A SVETSKE FACE GA VOLE! Selin Dion na koncertu regionalne zvezde! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/Prime Video

Muzička diva Selin Dion, i pored teške borbe sa sindromom ukočene osobe, iznenadila je javnost pojavivši se na koncertu hrvatskog violončeliste Stjepana Hausera u Las Vegasu pre nekoliko dana. Iako je javnost navikla na njeno povlačenje iz javnog života zbog zdravstvenih problema, Selin je ovom gestom pokazala svoju podršku talentovanom muzičaru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Teška borba slavne pevačice

Selin Dion je suočena sa sindromom ukočene osobe od 2022. godine, što je uslovilo smanjenje njenih javnih nastupa i koncerata. Ova bolest uzrokuje grčeve mišića i utiče na njen glas, sprečavajući je da peva na način na koji je navikla. Ipak, uprkos izazovima sa kojima se suočava, Dion je pokazala hrabrost i odlučnost da se ne preda, izražavajući želju da se vrati na scenu čim bude spremna.

Stjepan Hauser - suočen sa kritikama na Balkanu

Iako je Stjepan Hauser visoko cenjen u svetskim muzičkim krugovima, nedavno je postao meta podsmeha na Balkanu zbog video snimka na kom svira na ulici. Korisnici društvenih mreža su komentarisali njegovo ponašanje kao neprirodno i prenaglašeno, što je izazvalo različite reakcije među publikom.

Ovaj susret Selin Dion i Stjepana Hausera na koncertu u Las Vegasu izazvao je veliku pažnju javnosti, a njihovo zajedničko pojavljivanje na sceni izazvalo je oduševljenje prisutnih. Dion je svojim gestom pokazala podršku kolegi i prijatelju, dok je Hauser imao priliku da se zahvali na velikoj časti koju mu je ukazala.

Selin Dion - simbol hrabrosti i istrajnosti

Selin Dion je postala simbol hrabrosti i istrajnosti u borbi sa teškom bolešću, inspirišući mnoge svojom odlučnošću da se ne preda. Njeni fanovi širom sveta s nestrpljenjem iščekuju njen povratak na scenu, dok je podrška koju pruža kolegama iz muzičke industrije, poput Stjepana Hausera, još jedan primer njene velikodušnosti i ljubavi prema muzici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading