VOLELA SAM OVDE I UVEK SE ZALJUBIM U BEOGRAD: Poznata pevačica posetila našu prestonicu, a jedna stvar je MUČI!

Autor:

Zabava

23.06.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaliopi Bukle najavila i novi album!

VOLELA SAM OVDE I UVEK SE ZALJUBIM U BEOGRAD: Poznata pevačica posetila našu prestonicu, a jedna stvar je MUČI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kaliopi

Kaliopi Bukle, popularna pevačica iz Severne Makedonije, posetila je Beograd, a u emisiji "Premijera - Vikend specijal" govorila je o svom novom albumu, ali i našoj prestonici, u koju se uvek zaljubi. Prvo je otkrila da li ima neko posebno mesto.

- Ne mogu trenutno da posetim nijedno zbog vrućine koja je užasna. Ja često dolazim u Beograd, kao da je moj drugi dom. Ja sam više puta rekla da je dovoljno hodati ulicama Beograda - rekla je Kaliopi.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kaliopi Bukle

Kaliopi je potom otkrila da li se ikada zaljubila u Beogradu:

- Jesam, volela sam ovde, kako nisam, zašto bih to krila. Ja se uvek zaljubim u Beograd, Beograd je ono u šta se ja uvek zaljubim - istakla je ona.

Reporter je primetio da ona u skoro svim svojim pesmama želi da pozove ljude da se smeju i da nauče da vole život.

- Tako je, jer nas je dosta sivila zaokupilo prošlih godina. Ovaj album je posvećen ljudima koji će u najmračnijem tunelu naći tračak svetlosti. Nikada nisam bila u mračnom tunelu, ponekad se bojim svojih odgovora, ali ja nemam strahova. Ja se jedino bojim u snovima, sve drugo sam prihvatila, prihvatila sam život. Smatram da je strah jedan od najvećih kočnica svih naših ciljeva i snova... Ja živim od uspomena, one me hrane - rekla je Kaliopi, te je progovorila o jubileju koji obeležava ove godine:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica uskoro izdaje novi album

- 40 godina muzičke saradnje, od nastanka grupe "Kaliopi". Ja sam radila na makedonskim tekstovima, ali u biti, svaki put iznova otkrivam nešto novo kod sebe - dodala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading