ŠOK NA POČETKU PROSLAVE MAJE BEROVIĆ! Poznata pevačica se SKRIVA po hotelu, njen partner je RAZOKTRIO! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.06.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Berovićeva i njen suprug okupiće pola estrade u poznatom prestoničkom hotelu!

ŠOK NA POČETKU PROSLAVE MAJE BEROVIĆ! Poznata pevačica se SKRIVA po hotelu, njen partner je RAZOKTRIO! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Danas je u Hramu Svetog Save održano krštenje sina poznate pevačice Maje Berović. Maja je u pratnji supruga Alena i malog sina Lava stigla u hram gde je održana ceremonija krštenja. Sama ceremonija protekla je u duhu tradicije i okupila je članove porodice, prijatelje i kolege koji su došli da proslave ovaj važan događaj.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Berović stiže na proslavu

Veliko slavlje u prestižnom hotelu, na koje je pozvano pola estrade

Nakon svečane ceremonije, Maja Berović, njen suprug i sin su se uputili u prestižni prestonički hotel gde je organizovano veliko slavlje za njihove najbliže. Dolazak porodice Berović u hotel bio je upadljiv, s obzirom na to da su stigli u luksuznom džipu čija se vrednost procenjuje na oko 200.000 evra.

Poznati gosti na proslavi

Na slavlje su stigli i brojni poznati gosti, među kojima su se našle kolege Maje Berović kao što su pevačica Milica Jokić, pevač Bane Bojanić sa svojom ćerkom, kao i kompozitor Goran Ratković Rale. Atmosferu su dodatno ulepšali prisustvom i pružili podršku Maji i njenoj porodici.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bane Bojanić sa ćerkom

Rale je otkrio da se njegova partnerka Ana Nikolić "još uvek skriva po hotelu", ali da će se uskoro pojaviti, a uporedio je njihovu vezu sa odnosima u porodici Adams. Na proslavu je stigao sa ćerkom Ane Nikolić, malom Tarom.

- Maji i njenom sinu sve najbolje, zna se. Ana uvek kasni, doći će kasnije. Više se ne svađamo oko toga, navikao sam se. Mi smo kao porodica Adams, svi u crnom. Ana me je osvojila načinom razmišljanja. Lakše mi je da sarađujem sa Indirom Radić, sa Anom sediš 10 sati u studiju i onda sve vreme pokušavam da je nateram da peva, ali teško i samo u jednom trenutku kaže "e, sad bih mogla da pevam" i onda 10 minuta peva i to je to, više i ne treba. Mislim da je počela pozitivno da se menja - rekao je Rale, prenosi "Blic".

Na pitanje šta je poželeo Maji i njenom sinu, kratko je izjavio:

- Ne znam, nisam razmišljao o tome - poručio je on, prenosi "Kurir".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Goran Ratković Rale

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading