NE OTPISUJTE NOVAKA, NJEGOV AGENT MI JE REKAO DA ĆE DA IGRA JOŠ DUGO! Bivši as izneo NOVE detalje o Đokovićevim planovima!

Autor:

Sport

23.06.2024

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Želi da bude Tom Brejdi tenisa"

NE OTPISUJTE NOVAKA, NJEGOV AGENT MI JE REKAO DA ĆE DA IGRA JOŠ DUGO! Bivši as izneo NOVE detalje o Đokovićevim planovima!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Nekadašnji teniski as, Greg Rusedski, izneo je svoje mišljenje o trenutnoj situaciji najboljeg srpskog i svetskog tenisera Novaka Đokovića. Iako je ova godina bila izazovna za Noleta, Rusedski veruje da je prerano otpisivati ga. 

- Razgovarao sam sa Novakovim agentom i rečeno mi je da on želi da igra duže, da bude Tom Brejdi tenisa. I ta povreda meniskusa nije ozbiljna, bio je to čist maler. Na Rolan Garosu je počeo da igra dobro, tako da ne bih otpisivao Novaka. Ako želi da igra još dve, tri, četiri godine, koliko god, ne otpisujte ga. Ovo nije ozbiljna povreda i on je najdisciplinovaniji sportista kog sam video. Verovatno je i najveći sportista kog sam ikad video, toliko je dobar kao igrač, rekao je Rusedski u podkastu na „Tenis čenelu“.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Greg Rusedski

Novak Đoković se posvetio rehabilitaciji nakon operacije i planira putovanje u London. Međutim, još uvek nije potvrđeno da li će biti spreman za početak Vimbldona

- Da, ova godina možda nije bila velika za njega, ali ne zaboravimo, prošle je osvojio tri od četiri grend slema i bio u finalu Vimbldona. To je verovatno jedno od onih finala gde je trebalo da dobije meč, ali nije išlo na njegovu stranu. I sada ga svi otpisuju zbog toga što nije igrao dobro pet meseci i povredio se. Ja ga uopšte ne otpisujem, on će se vratiti sa željom da se osveti. Ako je ta njegova glad prisutna i uživa na putovanjima, sa porodicom malo više uz sebe, onda se pripazite, objasnio je Rusedski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading