HITNO OGLAŠAVANJE FEĐE ŠTUKANA NAKON PRIVOĐENJA: Dramatična scena se pretvorila u TOTALNI HAOS!

Autor:

Zabava

23.06.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Feđa Štukan otkrio šta se desilo!

HITNO OGLAŠAVANJE FEĐE ŠTUKANA NAKON PRIVOĐENJA: Dramatična scena se pretvorila u TOTALNI HAOS!

Foto: ST/D. KADIĆ

Glumac i književnik Feđa Štukan priveden je danas na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, a o svemu se oglasio i otkrio o čemu je reč. Kako navodi, odveden je iz reda nakon pasoške kontrole, kada su pronađeni određeni podaci u kompjuteru. Ostao je u neizvesnosti, čekajući obaveštenje o razlozima ovog postupka.

Foto: Youtube printscreen

Feđa Štukan

 

- Odveli su me iz reda nakon pasoške kontrole. Našli su nešto u kompjuteru. Onda je žena otišla sa pasošem… Čekam da mi jave o čemu se radi, nemam pojma šta se dešava -naveo je Štukan, piše Blic.

Podsetimo, Feđa je svojevremeno u svojoj ispovesti otkrio je da je u jednom periodu života radio kao makro.

Foto: Youtube/ K1 Televizija

Feđa Štukan

 

- Odrastao sam u zajebanom kvartu i prvo ubistvo sam video u petom razredu na velikom odmoru. Tri uboda nožem u srce! Kasnije sam sa ekipom krao kola, obijao trafike, samo zbog adrenalina. Slučajno sam probao da igram bilijar i shvatio da sam veliki talenat, pa sam napustio srednju školu. Od 13. do 17. godine vreme sam uglavnom provodio u zadimljenim bilijar klubovima, a usput sam svirao po raznim bendovima, radio kao konobar... Početkom 1991. godine otišao sam u Kotor u Crnu Goru na turnir, zaljubio se u Sanju i ostao. Radio sam u bilijar klubu, a onda sam bio i makro. Imao sam pet prostitutki iz Ukrajine. Jedina mušterija koju sam našao bio je moj drugar Mujo. Doveo sam mu Natašu i on se kasnije oženio njom. Nakon mesec dana lošeg poslovanja, preostale četiri Ukrajinke su me od**bale i našle novog makroa - rekao je on tada za "Informer" i dodao:

- Došlo je do pucnjave u klubu i policija me je uhvatila s tuđim pištoljem iz kojeg sam pucao na nekog glupana iz Vršca. Nisam ga ubio, jer sam naleteo na prazne čaure. Trebalo je da budem osuđen za pokušaj ubistva. Bio sam u pritvoru s dvojicom rumunskih lopova. Stalno su prevrtali po polovinu žileta u ustima. Naučili su me kako žiletom da otvaram lisice. Kad su me policajci poveli na suđenje, dok sam čekao da me sudija pozove, oslobodio sam se i pobegao. Seo sam u bus i došao u Sarajevo. Nisam smeo da odem do Sanje da se pozdravimo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading