KO JE MISTERIOZNI MUŽ MAJE BEROVIĆ?! Upoznao ju je kao MALOLETNU, a ovo su podaci iz njegove PROŠLOSTI - evo čime se ZAISTA BAVIO!

Autor:

Zabava

23.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni svi detalji iz prošlosti supruga Maje Berović!

KO JE MISTERIOZNI MUŽ MAJE BEROVIĆ?! Upoznao ju je kao MALOLETNU, a ovo su podaci iz njegove PROŠLOSTI - evo čime se ZAISTA BAVIO!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Danas je poseban dan za popularnu pevačicu Maju Berović i njenog supruga Alena Dragosava, jer će danas krstiti svog sina Lava. Maja i Alen su u vezi od njenih 17 godina, a njihova ljubavna priča je i dalje jednako inspirativna kao i na početku. Par je dobio sina Lava pre dve godine, a danas će upriličiti krštenje za svog naslednika u Hramu Svetog Save u Beogradu.

Maja Berović je retko govorila o svom privatnom životu, ali je poznato da je njihova romansa počela kada je Maja bila maloletna, ali već tada je bila angažovana u muzičkoj industriji. Njih dvoje su shvatili da ne mogu živeti jedno bez drugog i brzo započeli zajednički život. Venčali su se 2016. godine u pravoslavnoj crkvi na grčkom ostrvu Rodos, iako je Maja tada još uvek nije bila posebno popularna.

 


Maja je u više navrata istakla da je Alen bio njena najveća podrška tokom perioda kada je gradila svoju karijeru, kako moralno tako i finansijski. On je pomogao Maji i finansijski i moralno da objavi prvi album, što je bio ključni korak u njenom usponu ka muzičkoj karijeri.

Alen Dragosav je na početku njihove veze vozio kamione, ali je uspeo da napravi veliki poslovni uspeh. Danas je vlasnik firme koja se bavi međunarodnim drumskim prevozom svih vrsta roba, i zapošljava oko 83 osobe. Njegov prihod iznosi oko 7.447.892 evra, prema podacima sa sajta njegove firme.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Maja Berović

 


Pevačicu Maju Berović godinama optužuju da laže kada govori o svom pravom imenu, te da se zapravo zove Maida, kao i da ne želi da prizna da potiče iz muslimanske porodice. Međutim, Maja je demantovala ove navode na društvenim mrežama, ističući da nema razloga da laže o svom imenu. 

Foto: ST/N. MANDIĆ

Maja Berović i Alen Dragosav

 


Gala proslava krštenja sina Lava biće upriličena u jednom prestižnom hotelu, što dodatno naglašava važnost ovog događaja za Maju i Alena. Očekuje se da će ova proslava biti ispunjena emocijama i radostima, okupljanjem porodice i prijatelja kako bi obeležili ovaj važan trenutak u životu njihove porodice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading