PROCURIO INTIMNI SNIMAK SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Evo šta je 23 godine mlađoj supruzi RADIO U KREVETU! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

23.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumčeva supruga objavila video-klip, koji je zaintrigirao njene pratioce!

PROCURIO INTIMNI SNIMAK SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Evo šta je 23 godine mlađoj supruzi RADIO U KREVETU! (GALERIJA)

Foto: St/N. Pančić

Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović nedavno je stupio u brak sa 23 godine mlađom Isidorom Mijanović. Par je nedavno objavio snimak iz kreveta gde se vidi kako Sergej ljubi svoju suprugu koja se smeje i snima ovaj intiman trenutak, dok joj on izjavljuje ljubav.

Komentarišući razliku u godinama između njih dvoje, Sergej ističe da to za njih nije problem i da je sretan što je pronašao osobu sa kojom može ostvariti svoju želju za porodicom. "Ja verujem da, iz milion razloga. Vrlo je čudno, ja sam želeo porodicu i smatrao da je to vrhunac ostvarenosti čoveka i nikada nisam bio spreman da tu porodicu pravim kompromisno, bilo sa kim da bih uopšte imao porodicu, tako da samo mogu da kažem hvala svevišnjem i što se pojavila osoba sa kojom je to apsolutno moguće", izjavio je glumac.

Sergej je takođe prokomentarisao navode o promeni svog stava i ličnosti, ističući da je promena prirodna i neizbežna. "Ništa određeno me nije nateralo, zamor materijala. Imam 51 godinu iako ni sam sebi ne izgledam tako. Došao je neki momenat prirodno. U jednom trenutku sam zavapio 'Bože, daj mi novog mene', želim da se rodim nekako nov i nekako se tako i desilo", objasnio je glumac u jednoj emisiji.

Podsećanja radi, Isidora i Sergej su se venčali 12. maja ove godine, nakon čega su napravili slavlje za najbliže ljude.  Isidora se ranije oglasila za medije i izrazila svoju sreću povodom veze sa Sergejem. Istakla je da je presrećna i da uživa u njihovoj ljubavi. Takođe, otkrila je da planiraju veliku svadbu do kraja godine, ali da još uvek nemaju konkretne detalje.

Dogovor je da se ne oglašavamo za medije. On je zahtevao to, ali naravno ja ću Vas uvek ispoštovati. Šta da Vam kažem. Presrećna sam. Presrećni smo oboje. Jako mi je lepo. Uživamo - rekla je Isidor za domaće medije ranije, pa progovorila o svadbi:

- Što se svadbe tiče, moja želja, naša želja je da to bude do kraja godine. Ali nemamo još nikakve detalje. Te slatke muke nas tek čekaju - rekla je Isidora kroz smeh ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading