ŠOK PREOKRET! Objavljen snimak Bake Praseta i Vojaža tokom BOKS MEČA - cela nacija PLAČE zbog OVIH KADROVA, istina je SUROVO TUŽNA!

Autor:

Zabava

23.06.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase i Vojaž napravili su veliku dramu, a iza nje postoji pozadina koja krije tužnu istinu!

ŠOK PREOKRET! Objavljen snimak Bake Praseta i Vojaža tokom BOKS MEČA - cela nacija PLAČE zbog OVIH KADROVA, istina je SUROVO TUŽNA!

Foto: Youtube.com printscreen Baka Prase

Sukob između popularnih jutjubera Bake Praseta i repera Mihajla Veruovića Vojaža traje već godinama, a nedavno je kulminirao najavom boks meča između njih dvojice. Ovi ljuti rivali su na svojim društvenim mrežama danima najavljivali spektakularni boks meč, ali mnogi su posumnjali da se iza svega krije farsa.

Sumnje i polemike

Baka Prase je na svom Instagram profilu objavio sliku iz video snimka na kojoj se u ringu vidi upravo Vojaž, uz komentar: „Spremite se za boks meč i klip godine“. Njihovi fanovi su bili uzbuđeni zbog najavljenog meča, ali situacija je ubrzo dobila potpuno drugačiji obrt. Tokom lajv prenosa, Baka Prase i Vojaž su se međusobno vređali i psovali, što je mnoge šokiralo.

 

Humanitarni gest ili marketinški trik?


Međutim, izgleda da je sve to bio deo plana da privuku pažnju javnosti. Na kraju se ispostavilo da su njih dvojica zapravo želeli da skrenu pažnju na socijalno ugroženu porodicu i da udruženim snagama pomognu. Reakcije fanova su bile pomešane. Mnogi su bili razočarani načinom na koji su Baka Prase i Vojaž realizovali ovu ideju, smatrajući da nije bilo potrebe za međusobnim vređanjem i provociranjem.

Reakcije javnosti

Komentarisali su da je ovaj humanitarni gest mogao biti izveden na potpuno drugačiji način, bez negativnih emocija i toksične atmosfere. „Ova vrsta publiciteta vam nije potrebna,“ napisao je jedan razočarani fan. „Postoji mnogo lepših i pozitivnijih načina da pomognete onima kojima je pomoć potrebna,“ dodao je drugi.

Sve u svemu, ovaj događaj je izazvao dosta polemike i podeljenih mišljenja među fanovima. Dok su neki podržali ovaj gest kao način skretanja pažnje na socijalno ugrožene porodice, drugi smatraju da je bilo nepotrebno vređanje i negativna atmosfera.

Zaključak

Kako god da je ova situacija bila isplanirana, ostaje činjenica da je privukla veliku pažnju javnosti i da je izazvala brojne reakcije. Da li je ovo bio iskreni humanitarni gest ili marketinški trik, ostaje da procene sami gledaoci i fanovi ovih popularnih ličnosti na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading