ŽIKA JAKŠIĆ SE SLOMIO: Voditelj prolio SUZE uživo u programu!

Autor:

Zabava

24.06.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko je uspeo da rasplače čoveka koji je poznat po svojoj staloženosti!

Finale takmičenja "Nikad nije kasno" donelo je emotivne trenutke, a posebno je istaknut nastup takmičara Muharema Hamzakadića Haroa. Njegova izvedba numere "Čaršija" izazvala je snažne emocije kod voditelja Žike Jakšića, koji nije mogao da zadrži suze. Ova izvedba dirnula je i ostale prisutne, te su suze prolile i članovi žirija, poput Kaliopi i Ljubice Vraneš.

Republika

Foto: printskrin/TV Prva

Haro raznežio žiri i voditelja

Emotivna reakcija voditelja

Žika Jakšić, inače poznat po svojoj staloženosti, nije mogao da obuzda svoje emocije tokom Muharemovog nastupa. Njegove suze i reči koje je uputio takmičaru ostavile su snažan utisak na sve prisutne, ističući duboku emotivnu vezu koja postoji između izvođača i voditelja.

Republika

Foto: printskrin/TV Prva

Žika Jakšić prolio suze

Reakcija žirija

Članovi žirija, poput Ljubice Vraneš i Mareta, takođe su bili dirnuti Muharemovom izvedbom. Njihovi komentari o snazi reči i emotivnom doživljaju pesme dodatno su istakli značaj ovog nastupa. Sašo Bašeski odneo je pobedu u kategoriji najvećeg broja SMS glasova, dok je pevačica Selma Čavkić osvojila najviše glasova na Fejsbuku. Treći pobednik takmičenja "Nikad nije kasno" po mišljenju stručnog žirija je Ružica Čavić.

U ovom emotivnom finalu, Muharemov nastup se istakao kao posebno dirljiv trenutak, ostavljajući snažan utisak na sve prisutne. Ova izvedba će sigurno ostati upamćena kao jedan od najemotivnijih trenutaka ove sezone "Nikad nije kasno".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading