OBRADOVIĆ HRABRI "GROBARE": PARTIZAN će imati DOBAR TIM! URADIĆEMO sve da budemo na NIVOU

Autor:

Sport

24.06.2024

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-belih otimističan pred narednu sezonu.

OBRADOVIĆ HRABRI "GROBARE": PARTIZAN će imati DOBAR TIM! URADIĆEMO sve da budemo na NIVOU

Foto: Starsport

Košarkaši klub Partizan ostao je bez nekolicine bitnih igrača u prethodnom periodu, ali će učiniti sve da u nastupajućoj sezoni napravi respektabilnu ekipu.

Ohrabrujuće reči za "grobare" stižu iz usta njihovog miljenika i trenera Željka Obradovića. U jednom od intervjua ranije rekao je da navijači crno-belog kluba imaju mnogo razloga da se smeju.

- To je nešto na šta sam jako ponosan prošle sezone, imali smo uvek punu dvoranu. Mi smo tim koji se pratio ne samo u Evroligi, već u čitavom svetu. Imali smo više gledalaca neko iko drugi. To znači da su oni uvek sa nama i siguran sam da će nastaviti da podržavaju ekipu. Napravićemo dobar tim, iako sada nemamo mnogo igrača u našem rosteru, ali siguran sam da ćemo predsednik Ostoja Mijailović, Zoran Savić, naš sportski direktor i ja sa stručnim štabom uraditi sve što je potrebno kako bi Partizan bio na tom nivou na kojem svi želimo da bude - istakao je Obradović.

Popularni Žoc bio je deo Kongresu evroligaških trenera u Atini, gde je između ostalog komentarisao evro-titulu svog bivšeg kluba Panatinaikosa.

- Nije to do Obradovića ili Itudisa... To je do porodice Janakopulos i svih oko kluba. Atmosfera u OAKA dvorani je bila neverovatna ove sezone i zaslužili su da budu šampioni Evrope, igrali su sjajno, imali su novi tim, novog trenera, čestitam im od srca jer su stvarno napravili nešto posebno. Na početku im nije bilo lako, ali bilo je pitanje vremena, stekli su poverenje jedni u druge do kraja sezone, sve je to stiglo u najboljem momentu sezone - zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading