GOCA TRŽAN HITNO PREKINULA NASTUP! Dečko iz publike je ŠOKIRAO, pevačica mu odmah ODBRUSILA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbila zahtev mladića, pa mu očitala bukvicu!

GOCA TRŽAN HITNO PREKINULA NASTUP! Dečko iz publike je ŠOKIRAO, pevačica mu odmah ODBRUSILA! (VIDEO)

Foto: ATA Images/M. P.

Pevačica Goca Tržan poznata je po svojoj nepokolebljivosti i hrabrosti da javno iznese svoje stavove, čak i kad to znači suočavanje sa osudama. Na jednom od svojih nastupa, Goca je demonstrirala svoju odlučnost odbijanjem zahteva jednog dečka iz publike da otpeva pesmu koju je on želeo. 

Umesto toga, Goca je istakla da se muzika ne svodi samo na trenutne trendove, već da je ona dublja emocija koja zahteva iskustvo i patnju. Ova iskrenost i odlučnost izazvala je ovacije publike, pokazujući da postoji podrška za iskrene umetnike koji se ne povode za komercijalnim interesima.

- Daj pevaj nešto za nas - vikao je dečko.

- Znaš šta batice, ja te drnde mrnde ne znam. Nisam učila za večeras, daj mi keca. Ima starih pesama koje mogu da izvedem. Ne bih da nabrajam sve brendove ovog sveta to mi je dosadno. Muzika je stomak, srce, još nisi dovoljno patio, pa kad budeš povređen, pa kad pustiš nešto dobro, onda ću da te pitam - govorila je Goca i izazvala ovacije publike i nastavila da peva.

Republika

Foto: ATA Images/M. P.

Goca Tržan

Borba kroz teške trenutke

Pored svoje nepokolebljivosti na sceni, Goca Tržan takođe je pokazala istu meru hrabrosti i van nje. Otkrivši javnosti da je njen suprug, Raša Novaković, patio od teških povreda zglobova koje su ga sprečavale da svira, Goca je pokazala svoju ranjivu stranu. Takođe je otkrila da je Raša tokom tog perioda bio na jakim lekovima kako bi ublažio bolove koje je trpeo. Ova iskustva su dodatno istakla Gocinu snagu i predanost porodici, dok je istovremeno morala da se nosi sa sopstvenim izazovima u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading