DA LI BISTE JE PREPOZNALI?! Silvija Nedeljković promenila lični opis! Evo kako izgleda posle 13 godina! ŠOK!(FOTO)

Autor:

Zabava

26.06.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako je teško naći pravog partnera. Imala sam tu sreću da imam čoveka koji odgovara svim mojim parametrima, otkriva ona.

DA LI BISTE JE PREPOZNALI?! Silvija Nedeljković promenila lični opis! Evo kako izgleda posle 13 godina! ŠOK!(FOTO)

Foto: TikTok

Nekadašnja finalistkinja "Zvezda Granda" Silvija Nedeljković počela je da gostuje u emisijama posle 13 godina medijske ilegale, a mnogi nisu u prvi mah mogli da je prepoznaju! Naime, pevačica se udala za nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Sašu Stamenkovića, preselila se u Azerbejdžan, odakle se vratila u Srbiju.

- Bila sam jako mlada i nisam imala planove. Pojavila sam se na televiziji i to je to. Za "Zvezde Granda" se nisam sama prijavila, čudan jedan put, nisam imala ambicije da budem Lepa Brena. Da li sam znala da ću prestati da se bavim pevanjem, nisam, međutim, desio se život i samo sam se prepustila tome - kaže na početku razgovora Silvija za Kurir i dalje nastavlja:

Foto: Fejsbuk/printscreen

Silvija Nedeljković

 

- Jako je teško naći pravog partnera. Imala sam tu sreću da imam čoveka koji odgovara svim mojim parametrima. Izabrala sam da stvaram porodicu i smatram da nisam pogrešila. Isto bih opet uradila. Živeli smo nomadski život. Najveći deo vremena smo proveli u Bahuu i lepo je da se promeni sredina, a opet teško je kad se vratiš. Mnogo se sve promenilo ovde za sve te godine. Kad smo došli iz Kazahstana, bilo je teško da se prilagodim, iako sam ja često bila na vezi sa porodicom i prijateljima. Kad smo se skućili ovde, malo sam bila šokirana i teško mi je bilo da se prilagodim. Moram da priznam da mi je sve bilo mnogo teže što smo se vratili u Čačak, a ne u Beograd. Tamo je tek drugačija sredina i međuljudski odnosi. Držala sam i jednu super dečju igraonicu ovde u Beogradu, u kojoj sam htela da decu naučim pevanju i glumi, bila je to lepa ideja, ali se desila korona i moralo je da se zatvori.

Foto: Fejsbuk/printscreen

Silvija Nedeljković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading