OTKRIVENI ŠOK DETALJI SVAĐE LEE STANKOVIĆ I ANDRIJE JO! Influenserka sve priznala: Zaslužuje IZVINJENJE, kriva sam! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je jedna od naših najpopularnijih i najtraženijih influenserki - Lea Stanković. Ona se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost, a tiču se njenog i te kako zanimljivog života koji je neretko glavna tema na svim socijalnim platformama.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Lea Stanković u emisiji "Lično sa"

Jedna od glavnih tema koja se već izvestan period provlači po domaćim medijima jeste njen odnos sa mladim pevačem Andrijom Jo, sa kojim je godinama bila veoma bliska, što je mnoge navelo da spekulišu o njihovoj mogućoj vezi. Iako oni nikada nisu potvrdili niti demantovali ove glasine, fanovi su primetili da neretko vreme provode zajedno. Upravo zbog toga je pravo iznenađenje za sve fanove bio njihov iznenadni prekid druženja.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Andrija Jo i Lea Stanković se posvađali

Kako je Andrija nedavno izjavio da bi Stankovićeva trebalo prva da napravi korak i pruži ruku izvinjena, upitali smo mladu influenserku da li pevač to uopšte zaslužuje, kao i koja je prava pozadina njihovog tajnovitog sukoba.

- Mislim da da. Nekim delom zaslužuje izvinjenje, jer mislim da sam nekim delom kriva za sve to što se desilo, priznajem. E, sad zašto mi trenutno ne pričamo i zbog čega smo u sukobu, mislim da je sad već dovoljno vremena prošlo. Ja isto njega krivim za neke stvari, znate već kako to ide... - ističe Lea u emisiji "Lično sa", te nastavlja:

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Lea Stanković u emisiji "Lično sa"

- Andrija je stvarno super dečko, ne bih mogla da kažem za njega ništa loše, zaista. Njega sam upoznala među prvima, toliko smo lepih stvari prošli zajedno. Svađe se jednostavno dešavaju. Sa nekim ljudima se u životu raziđeš, ali nemaš ništa loše da kažeš za njih. Da li ćemo se pomiriti i ponovo družiti, ne znam, možda se to desi, ko zna... Nijedna opcija mi nije isključena.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Lea Stanković u emisiji "Lično sa"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading