ANDREANA ČEKIĆ KUPILA KUĆU U BEČU! Bilo joj je NEPRIJATNO da prizna da je ODAVDE, sad sve obelodanila!

Autor:

Zabava

28.06.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica pazarila dom u gradu u kom je odrasla!

ANDREANA ČEKIĆ KUPILA KUĆU U BEČU! Bilo joj je NEPRIJATNO da prizna da je ODAVDE, sad sve obelodanila!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Andreana Čekić je otvorila srce Svetlani Ceci Ražnatović, otkrivajući publici detalje o svom odrastanju i životu bez partnera. Rođena u Dubici, Andreana je sa majkom napustila rodno mesto i preselila se u Beč nakon razvoda roditelja. Ovo iskustvo je bilo izuzetno teško za nju, budući da je tada imala samo tri godine. 

- Sve se promenilo, brzo sam naučila nemački. Sad mnogo volim Beč, stekla sam i mnogo prijatelja, ali mi je i tatina strana falila. Ja sam se stalno za raspuste vraćala u Dubicu. Ipak mi je uvek bilo neprijatno da kažem da sam iz Beča - otkrila je Andreana tokom emisije.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Andreana Čekić

Vila u Beču: Beg od buke i uživanje u miru

Andreana je takođe podelila sa publikom da danas najviše vremena provodi u Beogradu, ali da je ipak kupila kuću u Beču gde uživa u dvorištu i tišini koju joj pruža ovaj grad. 

- U Beču sada imam kuću, dvorište i cvrkuću mi ptice i ja ne čujem ništa - izjavila je pevačica na "Blic TV".

Dodala je i da je energija u Beču potpuno drugačija i da tamo posebno ide da uživa, što jasno ukazuje na njen emotivni vezanost za ovo mesto. Osim toga, Andreana je progovorila o tome kako je dugo vremena imala osećaj da je stranac u Beogradu, ali da je sada stekla mnogo prijatelja i oseća se sve više kao deo ovog grada. Pevačica je takođe istakla da je period samostalnosti i života bez partnera za nju bio izazovan, ali da je to iskustvo učinilo da ojača i otkrije nove aspekte svog bića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading