ANASTASIJA OBJAVILA ARKANOV SNIMAK! Pokojnom ocu posvetila dirljivu poruku! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.06.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica se raznežila kad je videla šta je Željko uradio za Cecu!

ANASTASIJA OBJAVILA ARKANOV SNIMAK! Pokojnom ocu posvetila dirljivu poruku! (FOTO)

Foto: Promo foto/printscreen

Pevačica Anastasija Ražnatović podelila je na društvenoj mreži Instagram stari snimak svojih roditelja, Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana. Na snimku se vidi Cecin gostovanje u emisiji, dok je Arkan prisustvovao kao publika, a njih dvoje su jedno drugom izjavljivali ljubav. Uz ovaj snimak, Anastasija je dodala emotikon srca i znak beskonačnosti, simbolično ističući njihovu večnu ljubav.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Anastasije Ražnatović

Anastasija je izuzetno vezana za porodicu, a nedavno je sa majkom i suprugom Nemanjom Gudeljom provela vreme u Nemačkoj, gde je on izgrao za našu reprezentaciju na EVRO 2024. 

Nakon završetka fudbalskog prvenstva, Anastasija i njena majka Ceca su odlučile da provedu slobodno vreme u Nemačkoj sa Nemanjom Gudeljom. Ova odluka rezultirala je zajedničkom fotografijom koju je folk pevačica objavila na Instagramu. Na slici se vidi Ceca kako grli Gudelja, dok Anastasija pozira pored njih. Troje njih zajedno prošetalo je nemačkim ulicama i zabeležilo trenutke u vidu selfija, pokazujući kako provode vreme zajedno.

Republika

Foto: Instagram printsceen

Ceca, Anastasija i Gudelj

Inače, nedavno je otkriveno da će Anastasija objaviti novi album nakon duže pauze.

- Anastasija je sada na dužoj pauzi kada je posao u pitanju, tako da se tek sprema da radi na novim pesmama. Ceca u međuvremenu jeste preslušala dosta stvari, ali tek treba da se izaberu hitovi i da se napravi zvanični presek. Anastasija i Ceca su se čak šalile da će u isto vreme da izbace albume, tako da bi to bila i odlična stvar ovako, ali i dobar marketing. Majka i ćerka spremne da pokore estradu - otkrio nam je nedavno izvor blizak pevačici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading