SKINULA SE VODITELJKA U ŠESTOJ DECENIJI! Vesna Dedić pokazala prirodne obline! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisateljica i novinarka raspametila svoje pratioce na društvenim mrežama!

SKINULA SE VODITELJKA U ŠESTOJ DECENIJI! Vesna Dedić pokazala prirodne obline! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Vesna Dedić

Vesna Dedić, poznata voditeljka i autorka brojnih romana, svojim izgledom i samopouzdanjem u šestoj deceniji života ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Svojevremeno je svoje pratioce na Instagramu oduševila slikama u kupaćem kostimu sa mora, ističući svoje zanosne obline i prirodnu lepotu. Svojom pojavom Vesna je izazvala lavinu komplimenata, a mnogi su isticali njenu besprekornu figuru peščanog sata i samopouzdanje koje zrači.

Republika

Foto: Instagram.com

Vesna Dedić u bikiniju

Uživanje na Kefaloniji - inspiraciji Mome Kapora

Vesna Dedić je otkrila da je Momo Kapor voleo da piše u taverni "Vatsa Spiaggia" sa pogledom na uvalu na Kefaloniji, gde je kasnije dobio ulicu sa svojim imenom. U svojoj objavi, Vesna je podelila da je uživala u hrani i muzici baš onako kako je Kapor opisivao u svojim romanima, ističući važnost slavljenja života. Ova zanimljivost otkriva duboku povezanost između književnosti i stvarnog života, te podseća na inspirativnu atmosferu koja je okruživala Moma Kapora i njegovo stvaralaštvo.

- U taverni Vatsa Spiaggia sa pogledom na uvalu, Momo Kapor je voleo da piše. Kada je otišao na nebo dobio je ulicu Mome Kapora na Kefaloniji, tablu ispisanu ćirilicom iznad stola za kojim je voleo da piše i mozaik. Popile flašu belog i uživale u hrani i muzici baš kako nas je u svojim romanima Kapor učio da slavimo život - napisala je tada Vesna.

Republika

Foto: Instagram.com

Vesna Dedić na Kefaloniji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Paja

29.06.2024 22:04

Lepša prirodna baba nego unakažena izoperisana mlada devojka. Žalosno! Žene, urazumite se, najlepše ste (nam) takve kakve vas je Bog dao!