ŠTA SE DESILO NUĆIJU SA GLAVOM? Reper kao FURIJA projurio pored paparaca, uhvatili smo ga u ŠOK IZDANJU! (VIDEO)

Autor: O.B./P.R.

Zabava

29.06.2024

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Panić Nući se pojavio u šok izdanju!

ŠTA SE DESILO NUĆIJU SA GLAVOM? Reper kao FURIJA projurio pored paparaca, uhvatili smo ga u ŠOK IZDANJU! (VIDEO)

Foto: ST/N. Pančić, Republika.rs

Večeras je drugo veče "Music Week" festivala u Beogradu, a glavna tema večeri definitivno je bio reper Igor Panić, poznatiji kao Nući. Naime, Nući je iznenadio sve prisutne svojim šokantnim izgledom koji je izazvao veliku pažnju i nevericu među posetiocima festivala.

Mnogi su se okretali za njim, budući da je imao vrlo čudno pošišanu frizuru koja je delovala kao da je deo večerašnjeg nastupa. Sa stranica glave mu je bila obrijana skoro cela kosa, dok je ostatak kose bio stilizovan na vrlo neobičan način. Ova neobična frizura definitivno je privukla sve poglede i izazvala različite reakcije među prisutnima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Mnogi su odmah počeli da spekulišu da li je ovo deo pripreme za večerašnji nastup ili je Nući jednostavno odlučio da napravi modni statement. Neki su komentarisali da je ovo tipično za njegovu ekscentričnu ličnost i umetnički izraz, dok su drugi bili zbunjeni i nisu znali šta da misle o ovakvom izgledu.

U svakom slučaju, jedno je sigurno - Nući je uspeo da privuče pažnju i da postane glavna tema večeri svojim nekonvencionalnim izgledom. Sada se svi sa nestrpljenjem pitaju da li će njegov nastup biti jednako iznenađujući kao i njegov izgled večeras.

Uzbuđenje i iščekivanje su definitivno u vazduhu, a publika jedva čeka da vidi šta će se desiti na drugoj večeri "Music Week" festivala u Beogradu, sa reperom Nućijem u glavnoj ulozi.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading