PIO VOTKU IZ FLAŠICE ZA BEBE! Nući šokirao priznanjem, pa priznao šta je Vojaž SAKRIO OD NJEGA! Ovo je sve iznenadilo! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. P.

Zabava

30.06.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruović je prve noći napravio veliku pometnju, koja je zbunila i njegovog kolegu!

 

 

Popularni muzičar Igor Panić Nući sinoć je nastupao na drugoj večeri spektakularnog "Belgrade Music Week" festivala, a posebnu pažnju privukao je svojim stajlingom, ali i time što je u jednom trenutku nazdravio flašicom za bebe. Nakon nastupao dao je intervju za okupljenje medije, među kojima se našla i ekipa portala Republika.

Nući je prvo otkrio da li mu je neobično što na sceni sa njim nije Mihajlo Veruović Vojaž.

- Mi generalno već dugo ne nastupamo zajedno, mi se spojimo za neke velike koncerte i velika dešavanja. Umem da radim i sam, iako mi je sa njim lepše i zanimljivije - rekao je Nući.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Igor Panić Nući

Vojaž je prve noći izjavio da je saradnja sa Generacijom Zed prekinuta još pre dve godine, a Nućija je ovo iznenadilo.

- Ne znam za tu informaciju. Ja sam već rekao da svako ima pravo da svoju karijeru vodi na način na koji želi. Mi smo svi tu prijatelji, i Vojaž mi je prijatelj i ljudi iz "Generacije Zed" . Kako se on osećao pre dve godine i da li je smatrao da nije deo ove ekipe ja ne znam. Ko će da ode kojim putem iz "Generacije Zed" na dalje to niko ne može da zna. Vojaž je prvi koji je otišao, ali tu nema tu nikakvog skandala, mi smo svi izvođači za sebe - istakao je Panić.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Nući, Belgrade Music Week

Nući je otkrio šta se našlo u flašici za bebe.

- To je deo scenografije u mom fazonu. Želeo sam da nazdravim sa publikom. Inače pijem viski, ali je večeras to bila votka - istakao je on, pa najavio i treći duet sa Sanjom Vučić.

- Sve pesme koje su izašle su samo uvertira u novi album, a novi album je uvertira u nešto veće. Mislim da će tek tamo 2025. i 2026. videti moj pun potencijal - zaključio je Nući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading