ŠOK NA PINKU! Jovanu Jeremić sačekalo iznenađenje uživo u programu! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka nije očekivala ovakav poklon, već mu našla mesto!

ŠOK NA PINKU! Jovanu Jeremić sačekalo iznenađenje uživo u programu! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditeljka Jovana Jeremić, mnogima omiljeno lice programa "Novo jutro", doživela je iznenađenje uživo u studiju kada je ugostila poznatu slikarku. Naime, tokom emisije, Jovani je uručen portret njenog lika, delo upravo te umetnice.

Emotivna reakcija voditeljke

Emotivno iznenađenje obuzelo je Jovanu Jeremić kada je ugledala portret svog lika na televizijskom ekranu. Njena iznenađenost i radost nisu mogli proći neprimećeno, a oduševljenje poklonom bilo je očigledno. "Ovo me je dočekalo na televiziji, nisam očekivala, ali će zauzeti centralno mesto u mojoj vili", rekla je Jovana, zahvaljujući se tom prilikom slikarki na divnom gestu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Portret Jovane Jeremić

Neobičan poklon za popularnu voditeljku

Portretovanje javnih ličnosti nije neuobičajen događaj, ali svakako izaziva pažnju kada se to dešava uživo, pred kamerama, u okviru popularnog jutarnjeg programa. Ovaj gest umetnice sigurno će ostati zapamćen kao jedan od neobičnijih poklona koji su se dogodili u televizijskom studiju.

Umetničko delo kao deo enterijera

Najava da će portret zauzeti centralno mesto u Jovaninoj vili ukazuje na to da će ovo umetničko delo dobiti posebno mesto u domu voditeljke. Njegovo prisustvo ne samo da će oplemeniti enterijer, već će i doživeti posebno poštovanje kao lični poklon i uspomena na ovaj poseban trenutak. Jovana Jeremić je iskazala svoju zahvalnost slikarki koja joj je poklonila portret, ističući važnost ovog gesta i naglašavajući da će umetničko delo imati posebno mesto u njenom domu. Ovaj trenutak pokazuje kako umetnost može da poveže ljude na neočekivane i divne načine.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading