ANA NIKOLIĆ DOBILA UŽIVO U EMISIJI PORUKU OD GOGE SEKULIĆ: Pevačica progovorila o GAŠENJU KANALA, OVO je šok istina!

Autor:

Zabava

30.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Sekulić bez dlake na jeziku progovorila o Ani Nikolić!

ANA NIKOLIĆ DOBILA UŽIVO U EMISIJI PORUKU OD GOGE SEKULIĆ: Pevačica progovorila o GAŠENJU KANALA, OVO je šok istina!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić

Pevačica Goga Sekulić nedavno je obradovala svoje fanove novim albumom, a najveću pažnju privukla je pesma pod nazivom ,,Gusle đedove". Međutim, na početku razgovora za medije Goga se osvrnula i na vrlo dramatičnu situaciju koja se nedavno desila sa njenom dobrom koleginicom Anom Nikolić

Goga se ovom prilikom osvrnula i na gašenje jutjub kanala pevačici Ani Nikolić, u jeku najave da će izbaciti album. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Goga Sekulić

 

- Kada su bile one velike situacije kod Ane, ja sam uz nju, ona ima jako dobru dušu, prema meni je bila super. Čula sam pesme, u njenom su fazonu. Njen partner je njen izbor, ja Raleta mnogo poštujem, svako radi ono što želi - rekla je Goga.

- Svoj deveti album izdajem za "City Records", šest novih pesama. Šta želim da naglasim? Prva pesma na mom albumu "Večeras", moram da se zahvalim mojim bajkerima. Mnogo očekujem od ovog albuma - rekla je Goga, a onda je otkrila da li ima neku autobiografsku pesmu svojoj karijeri:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Goga Sekulić

 

- Moje pesme govore jedno, a Goga Sekulić ko me zna, to je nešto drugo. Ja nemam nijednu autobiografsku pesmu u karijeri - rekla je pevačica.

Na kraju razgovora Goga Sekulić otkrila je da li postoji neki novi muškarac u njenom životu. Poznato je da je Goga posvećena majka, ali i da je kao žena jaka i sposobna da se brine o svojoj porodici,a ali kako svakoj pripadnici lepšeg i nežnijeg pola potreban muškarac, pevačica je otkrila da li ima neku simpatiju:

- Ja sam slobodna - rekla je pevačica za Pink.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading