KARLEUŠA GOLE GRUDI PREKRILA SAMO TRAKOM: Pevačica pred nastup na "Music Week-u" objavila ŠOK FOTKU, evo kakva joj je sada frizura!

Autor:

Zabava

30.06.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša poznata je kao pevačica koja važi za modnu ikonu, što je i ovaj put dokazala!

KARLEUŠA GOLE GRUDI PREKRILA SAMO TRAKOM: Pevačica pred nastup na "Music Week-u" objavila ŠOK FOTKU, evo kakva joj je sada frizura!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pop diva Jelena Karleuša je odlučila da svoje fanove obraduje novom fotografijom sa probe pred večerašnji koncert na beogradskom Ušću u okviru ,,Music Week" festivala. Na ovoj slici, ona je pokazala svoju novu bob frizuru i zanosno poprsje, obučena u crni bodi koji je istakao njenu figuru, upotpunjen trenerkom iste boje i velikim naočarima.

Foto: Instagram.com printscreen

Jelena Karleuša

 


Nakon što je mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž opleo po albumima "Alfa" i "Omega", Jelena Karleuša je odlučila da mu odgovori na svoj karakterističan način. Kritikujući njegove postupke i saradnju sa osobom koja je bila povezana sa ranjavanjem njenog oca, Karleuša je jasno stavila do znanja da nema nameru da trpi uvrede. Njena oštra reakcija na društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju javnosti.

- Slažu se kocke, petliću zubati, ljudi su saglasni. Ne znam šta je gore, to što mi uopšte odgovaraš, umesto da si manji od spermatozoida u koji te je vratila nanogica, što nemaš obraza ni stida kada snimaš pesme sa osobom koja je učestovala u sakrivanju onih koji su ti ranili oca ili što se usuđuješ da pominješ moje albume i karijeru tim kiklop zubalom - napisala je Jelena na društvenoj mreži Instagram.

Foto: F.S./ATAImages

Jelena Karleuša i Vojaž

 

Uprkos kontroverzama, jedno je sigurno - večerašnji koncert na Ušću će biti nezaboravan događaj za sve fanove Jelene Karleuše. Svojom energijom, talentom i neustrašivošću, ona i dalje ostaje jedna od najprovokativnijih figura na domaćoj muzičkoj sceni.

Reper i kontroverzni umetnik Dragomir Despić Desingerica progovorio je prošle noći o duetu sa Jelenom Karleušom:

- Mene sve te stvari dolaze spontano, tako je bilo i sa Zerom. Nekako se sklopi spontano. Ne volim da planiram te stvari i da se zivkam. Ja mogu da napravim nešto, da nekog čujem to, pa da kažem: "Dođi da čuješ". Nije mi prava priča ako mene neko zove, ja zovem... Svaki duet je napravljen spontano, ono iz bleje. Voleo bih samo da se desi, da ne bude fejk priča, ko god bude u pitanju. Videćemo šta će da se desi, to sve ide spontano. Ne volim da pričam unapred - rekao je on.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading