DRAGANA MIRKOVIĆ IZGUBILA MUŽA, A DOBILA SNAJKU! Ovo je nova DEVOJKA sina Marka, odao ih JEDAN DETALJ: Lepa ko lutka, PROVOCIRA zgodnim telom (GALERIJA)

Autor:

Zabava

01.07.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko je fatalna plavuša koju ljubi Marko Bijelić!

DRAGANA MIRKOVIĆ IZGUBILA MUŽA, A DOBILA SNAJKU! Ovo je nova DEVOJKA sina Marka, odao ih JEDAN DETALJ: Lepa ko lutka, PROVOCIRA zgodnim telom (GALERIJA)

Foto: Instagram.com, instagram.com/melanixdimitrijevic, Dragan Kadić

Marko Bijelić, sin poznate pevačice Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, postao je prava atrakcija na društvenim mrežama, privlačeći pažnju životnim stilom i vezama. Besnim automobilima i životom u dvorcu, Marko privlači pažnju brojnih obožavalaca, posebno pripadnica lepšeg pola.

Jedna od zanimljivih činjenica o Marku jeste njegova veza s Anastasijom, koja je bila izvor podrške tokom teških trenutaka, uključujući i period kad su njegovi roditelji najavili razvod. Međutim, kako domaći mediji sada spekulišu, Draganin sin sada ima novu ljubav - plavušu po imenu Melani

Republika

Foto: instagram.com/melanixdimitrijevic

Marko Bijelić ima novu devojku - Melani

Ono što ih je odalo jeste brojanica - detalj koji su svi odmah primetili na njenoj Instagram objavi. Naime, iako im ne vidimo lica, u prvom planu su prebačena muška ruka na ženskoj nozi tokom vožnje automobiliom, a istu narukvicu ima i Bijelić, koju je nedavno podelio na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/markobjlc

Marko Bijelić pokazao brojanicu

Inače, Melani Dimitrijević, kako se predstavlja na Instagramu, postala je prava zvezda ove društvene mreže, sa preko 23.000 pratilaca. Njene fotografije su često provokativne prirode, s naglašenim dekolteom, što je dodatno doprinelo interesovanju javnosti za nju i njenu vezu sa Bijelićem.

Iako su detalji o njihovoj vezi ostali obavijeni velom tajne, jedno je sigurno - Marko Bijelić i Melani Dimitrijević su postali predmet interesovanja javnosti, a fanovi sa nestrpljenjem prate svaki novi detalj, dok se spekulacije o njihovoj vezi šire brzinom svetlosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading