STARLETA DOBIJALA JEZIVE PRETNJE! Tamara Đurić i ranije prijavljivala partnera za NASILJE, u više navrata DOLAZILA U POLICIJU!

Autor:

Zabava

01.07.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata starleta je nedavno javno objavila preteće poruke koje su joj stigle!

STARLETA DOBIJALA JEZIVE PRETNJE! Tamara Đurić i ranije prijavljivala partnera za NASILJE, u više navrata DOLAZILA U POLICIJU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

U domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da je starleta Tamara Đurić (35) prijavila policiji bivšeg dečka(36) i navela da ju je navodno napao i pretukao. Međutim, sudeći po svedočenju drugih medija, starleta je odustala od tužbe. Kako prenosi "Telegraf", Tamara je u policiji dala izjavu, a potom se predomislila, pa je rešila da odustane od slučaja. Zašto je donela tu odluku, za sada nije poznato.

Foto: Petar Dimić

Tamara Đurić

Tamara Đurić je nedavno javno objavila preteće poruke koje su joj stigle, o čemu je obavestila policiju.

- Jesi li raspoložena za neki dobar odmor? - glasila je prva poruka koja je stigla starleti, koju je starleta pogledala i ignorisala, nakon čega je usledila pretnja.

- Čemu to samo "seen"? Jednog dana će ti biti krivo za ovo kuliranje. Nisam tip kakav ti misliš da jesam, nisam debil ili klinac neki, imam lažni, jer ne želim da kačim ništa - glasila je naredna poruka.

Foto: Petar Dimić

Tamara Đurić

Tamara je prepisku javno objavila putem Inatagram storija, nakon čega je tagovala MUP Srbije.

Starleta je i ranije dolazila u policiju zbog navodnih problema sa svojim partnerima. Pre dve godine, Tamara Đurić je navodno pretrpela porodično nasilje od strane supruga Nikole, o čemu su tada brujali medijii.

Podsećamo, tada je straleta progovorila o toj situaciji.

- Neću da komentarišem ničije pretpostavke. U stanici policije sam bila da bih izvadila pasoš svojoj ćerki. Za taj dokument je potrebno prisustvo oba roditelja, tako da smo Nikola i ja otišli sa Tamarom i izvadili dokument. Što se tiče našeg bračnog statusa, već sam pričala o tome, Nikola i ja neko vreme ne živimo zajedno, ali smo u odličnim odnosima - navela je Tamara.

Tamara Đurić je srpska starleta i pop folk pevačica poznata po provokativnim izdanjima.

Rođena je 1989. godine u Smederevu. Završila je frizersku akademiju i ima svoj salon. Bavi se modelingom, a povremeno radi i kao sekretarica. Otac Predrag nije podržao vezu koja je započela kada je Tamara bila maloletna, a partner Dejan u braku. Čak je i sprečio venčanje koje su planirali. Za razliku od njega, majka Vesna je uvek je na ćerkinoj strani pa je pristala da joj za osamnaesti rođendan pokloni silikonske grudi. Bila je učesnica Farme 6, 2016. godine, gde je osvojila drugo mesto. Pre ulaska u "Farmu" javnosti je bila poznata po snimanju provokativnih kadrova za spot "Dugme po dugme" Dalibora Andonova Grua sa Milenom Mitić, devojkom koja se proslavila u "Parovima". 2016. godine je ušla u pevačke vode gde je u saradnji sa Teča Gambinom izdala singl Panamera. 

U oktobru 2016. godine pojavila se u emisiji Ognjena Amidžića Ami G Show, na televiziji PINK, gde je nastupila sa oslikanim telom. Nekoliko godina je bila u vezi sa Dejanom Palićem, čovekom koji ju je obasipao skupim poklonima kao što su: automobili BMW X6, Range Rover Evoque, Porše, stan na Dedinju, gliser od 50.000 evra, nakitom, odećom… On je vlasnik građevinske firme u Rusiji i 30 godina je stariji od Tamare, pisali su domaći mediji.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading