ŽELJKO MITROVIĆ SA SUPRUGOM UPAO U OLUJU! HITNO morao da sleti u Beograd, iako je bio najavljen potop! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.07.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitrović je izazvao pažnju svojih pratioca na Instagramu kada se oglasio iz aviona, otkrivši da su poletele iz Nice, iako su ih upozorili na snažno nevreme u Beogradu.

ŽELJKO MITROVIĆ SA SUPRUGOM UPAO U OLUJU! HITNO morao da sleti u Beograd, iako je bio najavljen potop! (FOTO)

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Željko i Milica

Vlasnik Pink Televizije, Željko Mitrović, proveo je kratki odmor na Azurnoj obali sa suprugom Milicom. Uprkos neočekivanom preokretu, par je uspeo da se uživa u vremenu provedenom zajedno.

Mitrović je izazvao pažnju svojih pratioca na Instagramu kada se oglasio iz aviona, otkrivši da su poletele iz Nice, iako su ih upozorili na snažno nevreme u Beogradu. U svom stilu, poručio je da bi večeras mogao saznati šta "svemoćni" misli o njemu, te je dodao da bi voleo da ga nazovu "superćelijski Žex" ukoliko pretekne oluju.

Foto: Instagram printscreen

Željkova objava na Instagramu

 

Milica je takođe podelila fotografiju iz aviona, pokazujući svoju podršku suprugu i nežno držeći njegovu ruku. Njihov odnos je očigledno pun ljubavi i podrške u svakom trenutku.

Foto: Instagram printscreen

 Objava Mitrovića na Instagramu

 

Mitrovićev neustrašivi duh i humoristički pristup neočekivanoj situaciji sigurno su privukli pažnju javnosti, dok je njihova zajednička slika iz aviona dodatno učvrstila sliku o njihovom skladnom bračnom odnosu. 

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Željko i Milica Mitrović

 

Inače, vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, nedavno je najavio povratak popularnog rijaliti šou programa "Farma" na male ekrane. Mitrović je putem svog Instagram profila podelio snimak na kojem se vidi sređivanje imanja za nove avanture na farmi. Očigledno je da su u toku poslednje pripreme za ovaj spektakularni povratak. Na snimku koji je Mitrović podelio, možemo videti oronule stare kuće, srednjovekovni bunar i čak pravi pravcati zamak. Ovo ukazuje na to da nas očekuje nešto potpuno drugačije i zanimljivo u novom ruhu "Farme".

Poslednje pripreme za srednjevekovnu "Farmu", koja uskoro počinje sa emitovanjem - napisao je on.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading