ŠOKANTNA PRIVATNA PREPISKA! Evo šta je Jelena Marjanović tada pisala o Indi! Pevačice se nisu podnosile, Zoran sve znao, ali je ćutao! (FOTO)

Autor: D. L. - G. D.

Zabava

02.07.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Zoran bio proglašen krivim za ubistvo supruge Jelene Marjanović, Indi se oglasila.

ŠOKANTNA PRIVATNA PREPISKA! Evo šta je Jelena Marjanović tada pisala o Indi! Pevačice se nisu podnosile, Zoran sve znao, ali je ćutao! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Privatna arhiva, ST/Tamara Pavišić

Pokojna pevačica Jelena Marjanović nije se slagala s koleginicom Indirom Aradinović Indi svojevremeno, a sve zbog toga što se pričalo da ona gaji simpatije prema njemu. Pevačica je sada u žiži javnosti nakon što je uhvaćena da se druži s njim na jednom bazenu i dodiruje, ali tvrdi da su isključivo u prijateljskim odnosima.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Public/Promo

Jelena Marjanović i Zoran

 

Kada je Zoran bio proglašen krivim za ubistvo supruge Jelene Marjanović, Indi se oglasila. Ona se družila sa Zoranom i Jelenom od svoje 17. godine, a mnogi su govorili da ju je Jelena mrzela, dok su neki pričali da je Indi bila ljubomorna na nju.

Republika je došla u posed poruka koje je Jelena davno razmenjivala sa jednim prijateljem, a kom se žalila na to kakav odnos ima sa Indi, te se jasno stiče utisak koliko se nisu podnosile.

Foto: Republika.rs

Indira Indi Aradinović

 

- Zaboravila sam da ti kažem da ja nisam privatno dobra sa Indi. Imale smo pre pet godine jednu žešću raspravu u studiju. Njoj je posle pozlilo od muke. Znam je još dok nije ni pevala kad je stric doveo kod nas da napravimo nešto od nje, da se ne vuče po ulici - stoji na početku prepiske Jelene i prijatelja, a detaljnije sve pogledajte u fotografijama u galeriji koja sledi: 

Podsećamo, odsećanja radi, navodno se pričalo da je Zoranova majka Zorica na saslušanju u policiji potvrdila da su se Marjanovići svađali zbog Indi.

Svaki bračni par se svađa, to je normalno. Eto, svađali su se, na primer, zbog Indi. Moj sin Zoran je pisao tekst za tu pevačicu, koja je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Indi je bila ludo zaljubljena u Zorana. Jelena i ona su se jednom posvađale i u studiju. Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snaji i zbog čega – navodno je Zorica ispričala tada inspektorima.

Podsećanja radi, Zoran Marjanović je prethodno osuđen na 40 godina zatvora, ali je presuda ukinuta i proces je počeo iznova.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading