NAŠ VODITELJ OBJAVIO STRAVIČAN PRIZOR JEZIVE SMRTI: Zbog kataklizme u Srbiji, objavio sliku koja kida dušu na pola!

Autor:

Zabava

02.07.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marinković Maca rastužio sve!

NAŠ VODITELJ OBJAVIO STRAVIČAN PRIZOR JEZIVE SMRTI: Zbog kataklizme u Srbiji, objavio sliku koja kida dušu na pola!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Poznati glumac i voditelj, Dragan Marinković Maca, nije ostao imun na razorne posledice sinoćnje oluje koja je pogodila Srbiju. Na društvenim mrežama podelio je uznemirujuće fotografije i izrazio svoje duboko saosećanje sa žrtvama i stradalima.

Uz fotografiju usmrtene rode koju je odneo grad, Maca je apelovao na sve da provere stanje gnezda u blizini i pruže pomoć preživelim pticama. Njegove reči odražavaju tugu i zabrinutost zbog štete koju je nevreme nanelo životinjama i ljudima.

 

 

- Bojim se da je veliki broj roda je pobio led dok su štitile mlade u gnezdu. Duša me boli… Molim sve koji imaju gnezdo u blizini da provere stanje i pomognu preživelim - istakao je Marinković, pa dodao:

 - Žao mi roda, žao mi ljudi, koji u pola sata ostanu bez kuća, useva, j**enih auta, sveta... I niko ništa. Otišlo sve u krasni - zaključio je on.

Poznata pevačica Dragana Mirković takođe je izrazila svoj strah i zabrinutost zbog jezivog nevremena koje je pogodilo našu zemlju. Njena emotivna reakcija na društvenim mrežama svedoči o tome koliko je nevreme bilo razorno i uznemirujuće za sve koji su ga doživeli.

Folk zvezda Dragana Mirković našla se na veselju, gde je oluja učinila svoje. Ona je u Temerinu, a na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila je stori i izrazila zabrinutost.

 - Mi stigli. Napolju je ozbiljna oluja, ali mi čekao pa šta nam Bog da - napisala je pevačica u svojoj objavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)


BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading