SKANDALČINA! Ivani Dudić OVAJ MUŠKARAC nudio NOVAC za USLUGE, procurila cela prepiska u javnost!

Autor:

Zabava

02.07.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Dudić otvorila dušu o neprijatnoj situaciji koja joj se desila.

SKANDALČINA! Ivani Dudić OVAJ MUŠKARAC nudio NOVAC za USLUGE, procurila cela prepiska u javnost!

Foto: ATA Images

Jedna od najpoželjnijih mladih glumica, Ivana Dudić, nedavno je otvoreno progovorila o nepristojnim ponudama koje dobija putem društvenih mreža. Na meti neobičnih zahteva, glumica je otkrila da joj je jedan nepoznati muškarac nudio finu sumu novca da se sastanu u centru grada, gde bi on ližući njene štikle privukao pažnju prolaznika. Ova neobična situacija izazvala je smeh kod Ivane, ali i zaprepašćenje kod mnogih.

Foto: Republika tv

Ivana Dudić

 

Ivana je istakla da se ne libi da otvoreno govori o ovakvim temama, te je podelila svoje stavove o ljubavi i prekidima veza. Naime, glumica je priznala da je često hladna, distancirana i gruba kada su emocije u pitanju. Smatra da nema vremena za patnju zbog završenih veza, te da je bolje otpatiti pola sata i nastaviti dalje. Ovaj iskreni pristup ljubavnim odnosima izazvao je pažnju javnosti, ali i pokazao Ivani kao osobu koja zna šta želi i ne libi se da to javno iznese.

- Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred grada, a da mi on liže štikle. U sred, ljudi, u centru grada! (smeh) Kaže: ‘Ja hoću da to svi gledaju’, ja se mislim da l’ je ovo realno… Da l’ zna šta piše, a pedikirka mi kaže, kad sam joj ispričala ovo: ‘Ma, ti si luda, prihvati, hajde da zarađujemo' - ispričala je Ivana Dudić.

Foto: Instagram.com

Ivana Dudić slike

 

Inače, glumica je već duže vreme bez partnera, a priznala je da nikada ne pati za starim ljubavima.

- Otpatim pola sata, 45 minuta i idem dalje. Nemam šta da patim, nemam vremena da patim, zašto biste trošili vreme? Ako se nešto završi, s razlogom se završilo. Ako se nešto ne vrati na staro, s razlogom se nije vratilo i nećemo plakati zbog toga. Baš sam onako hladna, distancirana i gruba - rekla je glumica za podkast „Večernjih novosti“.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ma strasna glumica

03.07.2024 20:42

Kad joj trebaju ovakve vesti po tabloidima !!