UNIŠTEN STUDIO NAŠEG POZNATOG FOTOGRAFA! Nevreme u Srbiji napravilo HAOS deset meseci nakon otvaranja, hitno se oglasio! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

04.07.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Petrović otvorio dušu nakon potopa!

UNIŠTEN STUDIO NAŠEG POZNATOG FOTOGRAFA! Nevreme u Srbiji napravilo HAOS deset meseci nakon otvaranja, hitno se oglasio! (GALERIJA)

Foto: M.M./ATAImages

Strašno nevreme pogodilo je Srbiju pre dva dana, a superćelijska oluja napravila je neviđeni haos širom zemlje. U Beogradu je napravila probleme i našem poznatom fotografu i ifluenseru Dušanu Petroviću, čiji je studio poplavljen. Dušan je studio otvorio pre samo deset meseci, a na društvenoj mreži Instagram oglasio se iz mraka, jer nije imalo struje.

- Iz nekog jako čudnog razloga od kad se desilo sve ovo sa studiom ja kao da sam dobio neku novu i još veću motivaciju za dalje i za sve što dolazi - počinje fotograf, pa nastavlja:

- Hvala svima koji mi se i dalje javljate, pišete i šaljete reči podrške, jako mi znači sve da pročitam.

- Ali kažem vam, osećam se dobro, motivisano i odjednom me više baš briga šta se desilo, šta je uništeno, jer znam da ćemo to sve vratiti, pa čak i bolje nego što je bilo - zaključuje poznati fotograf.

Juče se oglasio načenilk odeljenja u Upravi za  vatrogasno-spasilačke jedinice Sektora za vanredne situacije MUP Milorad Spasojević. Kako je rekao, Centar za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova je zbog nevremena imao 71 intervenciju, od čega se 12 odnosilo na požare na građevinskim objektima.

- Ostale intervencije su podrazumevale uklanjanje stabala, metalnih konstrukcija, krovova koji su padali na kolovoze, kao i crpljenje vode. Imali smo i jednu, srećom, uspešnu evakuaciju čoveka kome je stablo palo na vozilo koje se kretalo putem i vatrogasci su uspeli da ga na vreme izvuku - rekao je on za TV Pink.

- Situacija je potpuno pod kontrolom kod reka prvog reda, od Save do Dunava, Drine, Morave, Ibra. Sve su one u koritu i ne očekujemo nikakve posledice što se njih tiče - rekao je on.

Republika

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Nevreme u Srbiji


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading