PRODAJE SE UKLETA KUĆA MARJANOVIĆA: Zoran smišlja kako ćerki da saopšti istinu o UBIJENOJ Jeleni, želi da se reši svih uspomena!

Autor:

Zabava

04.07.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran povukao šok-potez!

PRODAJE SE UKLETA KUĆA MARJANOVIĆA: Zoran smišlja kako ćerki da saopšti istinu o UBIJENOJ Jeleni, želi da se reši svih uspomena!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Privatna arhiva

Zoran Marjanović, koji je živeo u porodičnoj kući u Borči sa pokojnom suprugom Jelenom Marjanović i roditeljima, odlučio je da proda ovu nekadašnju porodičnu kuću. Nakon izlaska iz zatvora prošlog oktobra, Zoran se preselio iz kuće, a mediji spekulišu da je u vezi sa pevačicom Indi Aradinović, što je izazvalo šok i nevericu među komšijama.

Komšije su izjavile da u kući već duže vreme nema nikog, te da su čule da se kuća prodaje, ali nisu sigurne u tu informaciju. Gospođa Branka izražava zabrinutost za Zoranovu ćerku Janu, koja je ostala bez majke Jelene, te izražava nadu da Zoran neće praviti nove emotivne veze, već da će se fokusirati na svoju porodicu.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Privatna arhiva, ST/Tamara Pavišić

Jelena Marjanović, Zoran Marjanović i Indi

 

- U ovoj kući već dugo vremena nema nikog. Čitala sam da se prodavala, ali od toga nema ništa. Ali gde su otišli ja stvarno ne znam - govori gospođa Branka, pa nastavlja:

- Nisam videla da je Indi ovde dolazila, njemu je bolje da ne razmišlja ni o jednoj ženi, nego da smisli šta će da kaže Jani (ćerka) što joj je majka jednom nestala i nikad se više nije vratila - rekla je ona za Telegraf.

Jedan gospodin koji nije želeo da otkrije svoje ime izjavio je da ne zna gde je Zoran, gde živi i sa kim je, ali da je bolje za njih što je dalje od njih. Ova izjava govori o tome koliko je situacija oko Zoranove veze sa pevačicom Indi Aradinović izazvala uznemirenost među komšijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading