ČUVENOM PEVAČU KOG SRBI OBOŽAVAJU ZAPLENILI SVU IMOVINU: Utajio porez od MILION I PO EVRA, a sada prekinuo ĆUTNJU!

Autor:

Zabava

04.07.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se legendarni pevač nakon što mu je zamrznuta sva pokretna i nepokretna imovina!

ČUVENOM PEVAČU KOG SRBI OBOŽAVAJU ZAPLENILI SVU IMOVINU: Utajio porez od MILION I PO EVRA, a sada prekinuo ĆUTNJU!

Foto: Profimedia, Pixabay, Shutterstock

Legendarni grčki pevač Antonis Remos našao se u centru pažnje nakon što je Uprava za borbu protiv pranja novca zaplenila svu njegovu pokretnu i nepokretnu imovinu zbog sumnje da je izvršio krivično delo utaje poreza u iznosu od vrtoglavih 1,5 miliona evra. Ova vest izazvala je veliku pažnju kako u Grčkoj, tako i u Srbiji, gde je Remos takođe veoma popularan.

Remos se oglasio putem svojih advokata tvrdeći da nikada nije utajio porez te da nikada nije pozvan da da objašnjenje u vezi sa optužbama koje su iznete protiv njega.

- Nikada nisam utajio porez, nikada nisam pozvan da objasnim - tvrdi grčki pevač, kome je oduzeta imovina zbog utaje poreza od 1,5 miliona evra i pranja novca na crno:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Antonis Remos održao koncert u Beogradu

- Sa žaljenjem i zabrinutošću sam obavešten da je Uprava za borbu protiv pranja novca zaplenila svu moju pokretnu i nepokretnu imovinu jer sam možda počinio krivično delo utaje poreza. Žalim samo što je taj tajni proces nezakonito procurio u medije i time me razotkrio, a nikada nisam pozvan od višeg organa da dam objašnjenja i dam dokaze koji bi dokazali da nisam počinio utaju poreza. Radujem se što ću odmah dobiti poziv da saznam šta mi se pripisuje, kako bih mogao da se opovrgnem svaku kritiku protiv mene.

Uprava je identifikovala pevačevu navodnu utaju poreza iz kompanije koja je u njegovom vlasništvu. Nakon višemesečne istrage, pristupila je zamrzavanju pevačeve imovine, ličnih računa, računa kompanije, čamaca, pa čak i sefova u banci, do iznosa od 1,5 miliona evra. Posebno se ističe da su poreske prijave koje je pevač podnosio u poslednjih pet godina izazvale sumnje, imajući u vidu da je prijavljivao godišnji prihod od oko 50.000 evra, što je smatrano niskim, s obzirom na njegovu popularnost i uspeh kao umetnika.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Antonis Remos održao koncert u Beogradu

Očekuje se da će istraga finansijskog tužilaštva biti proširena i na Remosove saradnike, navode tamošnji mediji, a cela situacija i dalje izaziva veliku pažnju javnosti kako u Grčkoj, tako i u Srbiji, gde je pevač nedavno održao koncert.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading