JELENA TOMAŠEVIĆ UHVAĆENA SA OVIM MUŠKARCEM: Od Ivana Bosiljčića ni traga, ni glasa! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.07.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je sinoć uživala u Banjaluci, gde se odigrava poznati festival!

JELENA TOMAŠEVIĆ UHVAĆENA SA OVIM MUŠKARCEM: Od Ivana Bosiljčića ni traga, ni glasa! (FOTO)

Foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Violončelista Stjepan Hauser je prve večeri Banja Luka Festa održao nezaboravan koncert na tvrđavi Kastel, uz svoj sastav, izvodeći brojne hitove koji su podigli atmosferu među prisutnima. 

Hrvatski muzičar je, kao i uvek, bio na visini zadatka, a poseban trenutak koncerta bio je kada je zasvirao pesmu sastava AC/DC, pružajući nezaboravan doživljaj svima prisutnima, uključujući i pevačicu Jelenu Tomašević, prenosi "Telegraf". Hauser je ušao u publiku, a Jelena je ustala i krenula da igra.

Republika

Foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Jelena Tomašević

BIJELO DUGME NASTUPA DRUGE NOĆI

Uoči nastupa grupe Bijelo Dugme druge večeri Banja Luka Festa, treba istaći da ova kultna grupa obeležava 50 godina postojanja, što je samo po sebi impresivno dostignuće.

Inače, Hauser je nedavno izazvao oduševljenje publike u Las Vegasu, gde se na njegovom koncertu pojavila slavna Selin Dion, koja se bori sa sindromom ukočene osobe.

Ovaj susret Selin Dion i Stjepana Hausera na koncertu u Las Vegasu izazvao je veliku pažnju javnosti, a njihovo zajedničko pojavljivanje na sceni izazvalo je oduševljenje prisutnih. Dion je svojim gestom pokazala podršku kolegi i prijatelju, dok je Hauser imao priliku da se zahvali na velikoj časti koju mu je ukazala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

 

Inače, iako je Stjepan Hauser visoko cenjen u svetskim muzičkim krugovima, nedavno je postao meta podsmeha na Balkanu zbog video snimka na kom svira na ulici. Korisnici društvenih mreža su komentarisali njegovo ponašanje kao neprirodno i prenaglašeno, što je izazvalo različite reakcije među publikom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading