VEST O SMRTI BEJBI LAZANJE ZAPALILA INTERNET: Objavljeno kako je došlo do TRAGEDIJE uživo na televiziji, njegov tim HITNO demantovao!

Autor:

Zabava

06.07.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morali su ovome da stanu na put!

VEST O SMRTI BEJBI LAZANJE ZAPALILA INTERNET: Objavljeno kako je došlo do TRAGEDIJE uživo na televiziji, njegov tim HITNO demantovao!

Foto: Printscreen HRT

Bejbi Lazanja

U poslednje vreme, Facebook je preplavljen sponzorisanim postovima koji izgledaju kao autentični novinski članci iz hrvatskih medijskih izvora. Međutim, ovi postovi daleko su od autentičnosti. Jedan takav post tvrdio je tragični kraj Bejbi Lazanje, uz fotografiju ovogodišnjeg predstavnika Eurosonga i sveću. Tim Bejbi Lažanje brzo je odbacio ovo kao prevaru, navodeći da "Lažanja je na odmoru" i osuđujući morbidne slike kao lažne vesti.

- Danas se opraštamo od Baby Lasagne. Podvala s dečijim lazanjama dovela je do tragedije na TV-u uživo - piše u objavi koja kruži društvenim mrežama. Uz nju je priložena i fotografija našeg ovogodišnjeg predstavnika na Eurosongu i zapaljene sveće. 

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

 

- Lasanja je na odmoru. Što se tiče morbidnih slika i toga svega, to je lažna vest - rekli su iz njegovog tima za 24.sata.hr.

Iskorišćavanje javnih ličnosti tu ne prestaje. Od lažnih podrški za medicinske proizvode do izmišljenih tvrdnji o mršavljenju, poznate ličnosti, njihove fotografije i imena su iskorišćena, kako bi privukla pažnju brojnih pratilaca, a kasnije isto to bi bivalo debelo naplaćeno.

Hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji, Bejbi Lazanja, nedavno je iznenadio svoje pratioce objavom fotografije iz teretane, otkrivajući da se vratio treninzima zbog problema sa disanjem tokom svojih nastupa. Lazanja je istakao da je u teretani izgubio čak 30 kilograma i da se sada vraća kako bi poboljšao svoju izdržljivost na sceni.

- Mesto gde sam izgubio 30 kilograma. Sada sam ovde zato što sve češće gubim dah kada nastupam. U moju odbranu, ako ste videli bar jedan moj nastup, znaćete zbog čega je to tako - napisao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading