DARA BUBAMARA NAPADNUTA NA BINI: Hitno prekinula koncert, pa ŠOKIRALA reakcijom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak se proširio po društvenim mrežama!

DARA BUBAMARA NAPADNUTA NA BINI: Hitno prekinula koncert, pa ŠOKIRALA reakcijom! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dara Bubamara je juče održala spektakularan koncert na otvorenom, ali veče nije proteklo bez neželjenih gostiju - komaraca. Pevačica je svoju energičnu izvedbu pesme "Neću kući" prekinula kada ju je napao roj komaraca, ali to je nije zaustavilo u njenoj nameri da pruži nezaboravno iskustvo publici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Napad komaraca

Dok je Dara strastveno izvodila svoj hit, roj komaraca je iznenada okupirao binu, primoravajući je da privremeno prekine nastup. Međutim, umesto da se povuče, pevačica je odlučila da se suprotstavi napadu i preduzme akciju.

Borba protiv komaraca

Dara je odlučno uzela sredstvo za ubijanje komaraca i hrabro krenula da prska binu kako bi se oslobodila napasnih insekata. Njena reakcija izazvala je smeh i oduševljenje kod publike, koja je podržala pevačicu u njenom neplaniranom okršaju sa insektima.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dara Bubamara

Smešna situacija na koncertu

Nakon što je uzviknula "Ajmo, ubijamo komarce", Dara je uspela da vrati atmosferu koncerta u pozitivno raspoloženje, pokazujući svoju smelost i duhovitost čak i u neočekivanim situacijama.

Inače, Dara je nedavno otvorila dušu o svojim počecima i odrastanju.

- Još kao dete sam bila energična, a talenat za pevanje je prvo prepoznala moja učiteljica. Kad su roditelji kasnije videli da stvarno privlačim pažnju gde god da se pojavim, bilo im je jasno čime ću da se bavim kad porastem. Kao mala sam pevala pesme Lepe Brene, bila mi je idol i sanjala sam da imam karijeru kao ona - pričala je Dara u emisiji „Iz profila“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading