TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM! Vesna de Vinča podelila tužne vesti: "MOJ BRAT, MOJA DUŠA... OTIŠAO JE NA NEBO"!

Autor:

Zabava

09.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo je nakon borbe sa kratkom, ali teškom bolešću.

TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM! Vesna de Vinča podelila tužne vesti: "MOJ BRAT, MOJA DUŠA... OTIŠAO JE NA NEBO"!

Foto: instagram.com/vesnadevinca

Vesna de Vinča, poznata novinarka, spisateljica i vlasnica kompanije "Miss You", nedavno je prošla kroz teške trenutke zbog gubitka bliske osobe.

Republika

Foto: PrintscreenJutjub/ Grand Magazin Tv Grand

Vesna de Vinča

Pre samo nekoliko dana, Vesna je izgubila dom koji je bila godinama ulagala kako bi ga pretvorila u svoj parče raja na zemlji - splav u kome je živela punih 19 godina. Ovo je za nju bio izuzetno emotivan gubitak, budući da je splav predstavljao ne samo mesto stanovanja već i simbol njene lične slobode i udobnosti, što su mogli da potvrde svi koji su imali privilegiju da ga posete.

Sada se suočava sa još jednim bolnim udarcem - gubitkom dugogodišnjeg prijatelja, čoveka koji joj je bio velika podrška i koga je smatrala kao brata. Rade Brajović, dugogodišnji glavni i odgovorni urednik "Večernjih novosti", preminuo je nakon borbe sa kratkom, ali teškom bolešću, prenosi "Alo".

Foto: Printscreen/Youtube/Milica Stojkovic

Rade Brajović

Vesna se od njega oprostila bolnim rečima.

- Otišao je na nebo jedan od najboljih među nama - Rade Brajović, divno ljudsko biće, vrhunski novinar i urednik, vanserijski patriota, borac za slobodu i pravdu, otac i muž kakvog svako može poželeti, čovek s dečijim srcem i dušom! Moj brat, moj učitelj, moja velika duša. Čovek koji me je motivisao da uvek koračam uspravno, hrabro, intelektualno…Sada je sa svojom Gordanom! …Pijem i plačem… - napisala je uz Radetovu fotografiju na svom Instagram profilu neutešna Vesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading