IZBILA JE FRKA JER MI JE CECA MENTOR: Pobednica "Zvezda Granda" Šejla Zonić progovorila o STRAŠNOM TERORU koji je PRETRPELA!

Autor:

Zabava

09.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica iz Bosne priznaje da je zbog velike folk zvezde imala problema sa jednim delom javnosti.

IZBILA JE FRKA JER MI JE CECA MENTOR: Pobednica "Zvezda Granda" Šejla Zonić progovorila o STRAŠNOM TERORU koji je PRETRPELA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pobednica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Šejla Zonić gostovala je večeras u emisiji "Amidži šou" zajedno sa još troje finalista Mikijem Sekulovskim, Andrijanom Petrusovskom i Julijom Petrović, te progovorila o velikom teroru koji je trpela na društvenim mrežama zbog toga što joj je mentor bila Svetlana Ceca Ražnatović.

Naime, tokom takmičenja podigla se velika prašina oko kandidatkinje iz Bosne i Hercegovine, koja je rođena u Njemačkoj, gde su njeni roditelji izbegli tokom ratnih dešavanja u BiH, a nakon rata se vratili u selo Kamengrad kod Sanskog Mosta gde je odrasla ova tridesetogodišnja pevačica odrasla.

Republika

Foto: PRINTSKIRN

Šejla Zonić progovorila o prašini koja se podigla oko nje i Cece

Voditelj Ognjen Amidžić pitao je sada kako se nosila sa pritiscijma jednog dela javnosti, pa je ona prvi put govorila na ovu temu jer se, kako kaže, trudi da o tome ne priča kako se njene način ne bi na pogrešan način interpretirale.

- Valjda je ljudima zanimljivo tako da prave frku, meni nije jasno šta se meni tačno zamera i da li se meni zamera. Nisam pratila to do trenutka dok mi roditelji nisu postali tužni, onda sam se oglasila da novinari ubace malo humanosti u svoj posao - rekla je Šejla na TV Pink povodom velikog terora kom je dok se takmičila bila izložena na društvenim mrežama, pa se osvnula na karijeru kojoj planira maksimalno da se posveti:

- Pobednički koncert u realizaciji se neće desiti, ali sam ja imala koncert među svojim sugrađanima i rekla sam im da je da je ovo naša zajednička pobeda. Meni su moji koncerti i moj posao pobeda, ja sam se za to borila. Čekamo sada tu prvu pesmu. Neko čeka, a neko radi. Trenutno čekam da mi se svidi neka pesma od autora. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading