NAPADNUTA NAŠA PEVAČICA: Obelodanjeno zastrašujuće upozorenje, s reči prešli na dela! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.07.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevolja za nevoljom!

NAPADNUTA NAŠA PEVAČICA: Obelodanjeno zastrašujuće upozorenje, s reči prešli na dela! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Dunja Ilić

Nedavno je odjeknula vest da je pevačica Ajla Begović, poznatija kao Dunja Ilić, započela zajednički život sa novim partnerom. Međutim, do zaključenja braka ipak nije došlo, a sada je Ajla otkrila da je promenila prezime na društvenim mrežama kako bi izazvala ljubomoru bivše devojke svog dečka.

Ajla je šokirala javnost kada je otkrila da ju je njen novi partner navodno fizički napao, pokušavajući da slomi njenu ruku i davio je nekoliko minuta. Pored toga, tvrdi da je razvalio vrata i napravio haos u njihovom domu.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Dunja Ilić

 

- Mnogo mi je loše, poslaću vam snimak kako mi je razvalio vrata u dva ujutru. Levu ruku ne mogu da pomerim, vrat me boli, moram do bolnice da mi stave kragnu. Od stresa sam prokrvarila, haos je napravio kad se saznalo u javnosti da smo se uzeli. Anti bebi pilulu nije hteo da mi kupi, još uvek ne mogu da dođem sebi. Skočio je na mene, davio me i lomio ruku. Posle je celu kuću porazbijao, manipuliše sa mnom jer zna da sam ja na odvikavanju. Opljačkao me je, uzeo mi je pare, idem u Policiju - izjavila je za Blic Ajla Begović, nekadašnja Dunja Ilić.

Pevačica je sada ponovo bila meta napada, na šta se požalila putem svog Instagram profila. Naime, Ajla je sada otkrila da neko konstantno pokušava da joj hakuje profil, te je javno upozorila fanove, u slučaju da dobiju neku neprikladnu poruku sa njenog naloga:

- Inače, neko ceo dan pokušava da hakuje moj profil, tako da znate, ako gluposti krenu, da nisam ja. Sestrin profil i naš zajednički je hakovan - saopštila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading