POSTAJE OTAC PO ČETVRTI PUT! Adam i Anđela Adaktar podelili divne vesti, ČESTITKE SAMO PLJUŠTE!

Autor:

Zabava

15.07.2024

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divne vesti stižu iz poznate porodice!

POSTAJE OTAC PO ČETVRTI PUT! Adam i Anđela Adaktar podelili divne vesti, ČESTITKE SAMO PLJUŠTE!

Foto: printscreen/instagram

"Bog obrva" Adam Adaktar i cela njeogva porodica su poslednjih godinu dana pod budnim okom medija.

Oni dolaze iz Čačka, a već godinama žive i rade u Beogradu, porodica je specifična i uvek izaziva pažnju, a sada su imali poseban povod.

 

 

Adam je putem društvene mreže Instagram objavio da čeka četvrto dete posebno emotzivnom porukom.

- Trenutno mi se u životu dešavaju stvari kao za neki oskarom nagrađivani film…Ima tu svega, ali valjda sam dobar čovek pa na kraju sve ovo imam! Sigurno neko želi da vidi i moju ranjivu, emotivnu stranu, izvolite jedinstvena prilika! ipak delimo sve (snimamo 2. sezonu spremite se). Druge priče vam pričam uskoro, a ova je dosla tako neplanirano... hvala ti anđele, od kada sam te ugledao videlo se da sa tobom nije sve kao i sa drugima, iskreno bila si luda, a to kod mene samo radi. 4 dete za 4 godine ne može to svako! Volim te! Znam, ti mene više - napisao je on.

Foto: instagram.com/adaktar_official

Adam Adaktar

Podsećamo, Adam Adaktar se bavi profesionalnim crtanjem obrva odakle je i stvorio imperiju koju danas ima. U braku je sa Anđelom Adaktar sa kojom ima troje dece. Anđela i Adam imaju dva dečaka i jednu devojčicu, a koko su nedavno izjavili, svakako su planirali da prošire svoju porodicu. Imena njihove dece su zaista specifična.

Naime, sin prvenac se zove Azia Adam Angel Adaktar, drugi sin nosi ime Aro, dok najmlađa članica porodice Adaktar ima ime Arena. Mediji su i ranije pisli da je čitava porodoica "opsednuta" slovom "A", te im sva imena počinju na to slovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading