ŠOK ZA ŠOKOM! Miša Grof tvrdi da Nikolina želi da PRENESE Vidojevo telo u Zagreb, Pišekova mu ZAPUŠILA USTA!

Autor:

Zabava

16.07.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka poslala jasnu poruku ocu pokojnog supruga!

ŠOK ZA ŠOKOM! Miša Grof tvrdi da Nikolina želi da PRENESE Vidojevo telo u Zagreb, Pišekova mu ZAPUŠILA USTA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, tvrdi da je Nikolina Pišek, udovica pokojnog Vidoja Ristovića, zatražila njegovu ekshumaciju. Kako kaže, njemu je od advokata stigao zahtev da je voditeljka podnela neophodnu dokumentaciju za t.

- Toj ženi su određene supstance pojele mozak. Sad kad vam budem ispričao šta je njoj palo na pamet, bićete šokirani, kao što sam i ja. Tražila je ekshumaciju tela mog sina. Zvanično je podnela dokumentaciju za to. Sada ima na umu da ga sahrani u Zagrebu. Ona me je lično zvala i to mi saopštila. Pitao sam je zbog čega to radi. To je ludost. Sigurno ona planira da umre, pa da je ja sahranim na njegovom mestu. Zamislite kada me je pozvala, kaže ona meni "Ja sam računala da ste vi umrli.". Na to sam joj rekao da ne mogu pre nje jer ja ne konzumiram to što ona uzima - tvrdi Miša .

Republika

Foto: Tanjug/T. Valič, D. Kadić

Miša tvrdi da Nikolina želi da ekshumira Vidojevo telo

Kako kaže, Nikolina navodno ima nameru da Vidoje počiva pored njenog oca.

- Moj sin je sahranio njenog oca i napravio mu grobno mesto. Kada je umro, on je prvim avionom odleteo u Zagreb, boravio tamo nekoliko dana da bi se sve završilo kako treba i vratio se. Ma ne znam gde je nađe. Tu je početak kraja mog sina kada je počeo s njom. A kakav je to čovek bio. Ona se slika, da vam ne kažem kako, u bazenu i šalje slike. Strašno - zaključuje on.

Nikolina se oglasila nakon Miše Grofa.

- Uopšte o tome ne želim da pričam - rekla je ona za "Kurir", a zatim poslala sledeću poruku:

- Ja bih samo da on i Vidojeva bivša supruga Lana Janković zaborave i na mene, kao što su zaboravili na postojanje Une, Vidojeve kćerke, i konačno nas puste da na miru živimo svoj život bez sudova, parnica, nerealnih potraživanja, lažnih svedoka i pretnji. I da konačno u Srbiji počnu da rade svoj posao i da bi bilo vreme da se dve i po godine nakon smrti mog supruga konačno dogodi ostavinski postupak - poručila je Nikolina.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina se hitno oglasila nakon Miše

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading