NAŠ PEVAČ DOVODIO TRUDNU LJUBAVNICU U KUĆU PRED DECOM: Otkriveni svi detalji porodice o kojoj bruji godinama cela Srbija!

Autor:

Zabava

23.07.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni svi detalji burnog života Đoleta Đoganija.

NAŠ PEVAČ DOVODIO TRUDNU LJUBAVNICU U KUĆU PRED DECOM: Otkriveni svi detalji porodice o kojoj bruji godinama cela Srbija!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Silvija Đogani, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, odlučila je da krene svojim putem u svetu estrade. Iako još uvek nije postigla veliku popularnost i nije poznata po nekoj pesmi, njeno prepoznatljivo prezime joj svakako pomaže u karijeri. Međutim, Silvija ističe da je zbog toga imala i problema, kako u školi tako i kasnije u životu, budući da je dete razvedenih roditelja.

Silvija otvoreno govori o razvodu svojih roditelja, ističući da im je taj period teško pao, posebno kada su saznali da njihov otac Đole više ne voli njihovu majku Slađu, već je u vezi sa Vesnom, koju su poznavali od malih nogu, i sa kojom čeka dete. Ipak, Silvija ističe da su bile upućene u sve što se dešava u porodici i podržavale su odluku roditelja da se rastanu, jer nisu videli budućnost zajedno.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Silvija Đogani na Music Week-u

 


Interesantno je saznati da je Vesna, sa kojom je Đole u vezi, poznata Silviji još od malih nogu i da su odrasle zajedno. Kada je saznala da je Vesna bila u drugom stanju, to joj je teško palo, ali ističe da je bilo teže očekivati da će otac dovesti potpuno nepoznatu ženu u njihov život.

- Bila sam peti razred, 11 godina, mislim da mi nije pao teško jer smo uvek u porodici pričali o svemu, znali smo šta se dešava i uvek smo imali otvoren odnos i sa mamom i sa tatom.

- Moja sestra i ja smo bile upućene u sve i mi smo bile za to da ako im ne ide zajedno i ukoliko ne vide budućnosti da se razdvoje.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vesna Đogani i Đole Đogani u emisiji ,,Amidži šou"

 

- U to vreme nije bilo puno razvoda, ja sam bila jedina u odeljenju koja ima razvedene roditelje, ali mi nije bilo teško - počela je priču ćerka Đoleta Đoganija, a zatim otkrila malo poznate detalje njenog odnosa sa Vesnom.

- Mi Vesnu znamo od malena, odrasle smo uz nju, ona je bila sa nama. Zna nas od moje pete godine. Tati je teško bilo da nam to kaže, Vesna je bila u drugom stanju kada nam je rekao. 

- Davno je bilo, ne mogu da se setim osećaja koji je bio u meni, ali sigurno da je bilo teško. Nismo očekivali tako nešto, drugačije je kada je tu neko konstantno sa tobom, a drugačije bi bilo da je on doveo neku potpuno drugu ženu koju ne poznajemo - priznala je, piše Story.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

24.07.2024 08:12

Ja bih to doživela kao izdaju. Da prijateljica koja je stalno u kući postane ljubavnica mog oca, ili prijatelj ljubavnik moje majke, svejedno. Meni bi lakše bilo da je neko koga ne poznajem. Ali eto. Nismo svi isti. Važno je da njoj to nije jako teško palo.

Nikola

24.07.2024 08:16

Isla si u drvno preradjivavku srednju skolu. Ceo grad je imao tvoje nage slike.