KAKVA BOMBETINA U TANGICAMA: Vesna Đogani objavila VRUĆE FOTKE sa plaže, muškarcima popadale vilice!

Autor:

Zabava

28.06.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Đogani važi za jednu od najzgodnijih pevačica kod nas, što je ovog puta i dokazala!

KAKVA BOMBETINA U TANGICAMA: Vesna Đogani objavila VRUĆE FOTKE sa plaže, muškarcima popadale vilice!

Foto: Instagram.com

Pevačica Vesna Đogani trenutno boravi na odmoru u Crnoj Gori sa suprugom Đoletom i decom, a njeni pratioci na društvenim mrežama imaju priliku da uživaju u prelepim fotografijama sa odmora. Vesna već neko vreme oduševljava svoje pratioce fotografijama koje pokazuju da izgleda besprekorno, čime dokazuje da je i dalje jedna od najzgodnijih pevačica na estradi.

Nakon što je prošlog leta raspametila javnost fotografijama u bikiniju, Vesna sada nastavlja da oduševljava svojim izgledom i pozitivnom energijom. Njene nove golišave fotografije izazvale su pravu pometnju na društvenim mrežama, a komentari o tome kako pevačica izgleda bolje nego ikad ne prestaju da pristižu.

 


Vesna Đogani važi za pevačicu koja nikada nije imala oscilacije u izgledu, što je zaista impresivno s obzirom na zahtevnost estradnog sveta. Njeni pratioci sa oduševljenjem prate svaki njen korak na odmoru, gde uživa u sunčanju, kupanju i vremenu provedenom sa porodicom.

Osim očiglednog divljenja zbog njenog izgleda, pratioci su iskazali i veliku podršku i ljubav prema Vesni, ističući da ona zrači pozitivnom energijom i inspiriše svojom vitalnošću. Mnogi su se složili da je Vesna primer kako ljubav prema sebi, zdrav način života i porodična sreća mogu da naprave pravu magiju i da se odraze na izgled i opšte stanje uma.

Vesna Đogani je još jednom pokazala da je prava ikona stila i lepote, ali i da je porodična sreća ono što je čini zaista blistavom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading