DESINGERICU IPAK ZABRANILI U CRNOJ GORI?! Reper doživeo ŠOK, nema dozvolu da nastupa u Budvi?!

Autor:

Zabava

08.08.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se navodi, kontroverzni muzičar nije dobio dozvolu za rad!

DESINGERICU IPAK ZABRANILI U CRNOJ GORI?! Reper doživeo ŠOK, nema dozvolu da nastupa u Budvi?!

Foto: Promo, E-stock, Shutterstock

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica poznat je po svojim skandaloznim nastupima, koji skoro svakodnevno dižu prašinu širom regiona. Reper već neko vreme boravi u Crnoj Gori, gde redovno nastupa, a tamo se povela priča o zabrani njegovih nastupa. Kako se sada navodi, Desingerica nije dobio dozvolu za nastup u Budvi.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Desingerica redovno šokira javnost svojim nastupima

- Dečko je došao normalno po radnu dozvolu, čekao u redu da ga prozovu. Pošto ne dolazi prvi put po to. Vidim da radi ovde celo leto, zna šta i kako funkcioniše. Međutim, kad je izašao iz te kancelarije, sa tog pulta, bio je kao pokisao. Čuo sam da je pričao sa nekim da mu nisu dali dozvolu, jer mu nešto kao fali - rekao je izvor za "Kurir" i dodao:

- Iz razgovora sam skapirao da će probati negde drugde da dobije te papire, a da li će uspeti do večeras, pošto ima nastup u Budvi, to ne znam. Iznervirao se, nije mogao da veruje, jer do sada nije imao nikavih problema. Normalan, kulturan dečko, ni nalik onom kog kog gledamo na klipovima sa nastupa - ispričao je izvor koji se zatekao na licu mesta.

Republika

Foto: Shutterstock

Ministarstvo kulture nedavno je izdalo zvanično saopštenje

Podsećanja radi, Ministarstvo kulture Crne Gore nedavno je izdalo zvanično saopštenje povodom Desingericinih nastupa.

- Kulturna scena naše države treba da bude prostor za pozitivne i konstruktivne poruke i sadržaje, koji će doprinositi razvoju društva i unapređenju kulturnog nasleđa. Posebno obratiti pažnju da ono što plasiramo mladima, koji su u najvećoj meri konzumenti sadržaja, utiče na njihov rast i razvoj. Stoga, podstičemo roditelje, prosvetne radnike i građane da budu pažljivi i da aktivno učestvuju u kulturnom obrazovanju, posebno mladih, kako bi zajedno gradili i uspostavljali kvalitetni vrednosni sistem. Verujemo da zajedničkom akcijom svih možemo doprineti zaštiti i unapređenju kulturnih vrednosti i zaustavljanju negativnih uticaja u našem društvu - zaključeno je u saopštenju, preneo je "rtcg.me".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading