PRVE "ZVEZDE GRANDA" PONOVO NA OKUPU: 20 godina nakon FINALA dešava se OVO, za sve je kriva naša pevačica!

Autor:

Zabava

19.08.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi prve sezone takmičenja će pasti u trans!

PRVE "ZVEZDE GRANDA" PONOVO NA OKUPU: 20 godina nakon FINALA dešava se OVO, za sve je kriva naša pevačica!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Prva sezona takmičenja "Zvezde Granda" održana je 2003/2004. godine. Finale je održano 2004. godine na Tašmajdanu u Beogradu. Pobednik prve sezone je bio Branislav Mojićević, drugo mesto osvojio je Stevan Anđelković, treće Tanja Savić, četvrto Darko Filipović, peto Nemanja Nikolić, a šesto Slavica Ćukteraš. Mnogi i dalje smatraju da je ovo najjača sezona takmičenja, a za ljubitelje istog stižu radosne vesti. 

Naime, 20 godina nakon što se prva sezona završila, Tanja Savić je šokirala fanove na društvenoj mreži Instagram. Ona je objavila fotografiju sa ostalim finalistima takmičenja i dopisala sledeće:

- Da li biste voleli da vidite ovu ekipu ponovo zajedno? - upitala je Tanja.

Savićeva je dobila preko 16.000 lajkova na ovoj objavi i pregršt komentara. Odmah su krenule spekulacije o okupljanju ekipe, a mnogi su zaključili da će pevačica pozvati kolege na koncert, koji je zakazala u "Areni" za 9. novembar ove godine.

20 GODINA KARIJERE TANJE SAVIĆ

Podsećanja radi, Tanja ove godine obeležava 20 godina karijere. Od pesme „Za moje dobro“ koju je prvu snimila, do danas, Tanja se mnogo promenila kada je izgled u pitanju, ali i muzički žanr koji danas izvodi. Od čistih narodnjaka kao što je pesma "Zlatnik" do saradnje sa reperima, pevačica je pokazala da je odlično snalazi u svim stilovima pevanja. Prvi album koji nosi naziv "Tako mlada" snimila je 2005. godine, a upravo se ova pesma sa tog CD-a izdvojila kao najveći hit. Tri godine kasnije, ona objavljuje još jedan album za Grand produkciju, a 2009. godine i još jedno izdanje albuma "Sestre po suzama". Tačno nakon deset godina dikrografske pauze, tačnije 2019. godine, pevačica se vratila na scenu u velikom stilu sa albumom "Stranci" koji je promenio tok njene karijere.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Tanja Savić obeležava 20 godina karijere

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading